Здравейте, интересувам се около следното обстоятелство и ще бъде благодарна за прочит на хорара
Основния ми въпрос е "Ще имаме ли дългосрочна връзка с Mr?".. Какви са намеренията му...
Благодаря предварително на всеки отзовал се
намеренията му засега са да има скрита сексуална връзка с теб – твоя У1 в негов 12д. съвпад с Плутон, поне засега няма намерение да афишира открито познанството си с теб, може да има властна майка, а понастоящем е затруднен в изразяването на чувствата, неговите домове на любов и интимност са представени от ретрограден Меркурий, който се връща в негов 11д. – може би има връщане към някое бивше приятелство.
Колкото до въпроса ти – да, възможно е имате дълга връзка, стига да нямаш нищо против неконвенционален тип партньорства.
Спика в момента е на 24 градуса и 9 минути в знака Везни, а за съвпад със звезда допустимият орбис е +/– 1 градус, но аз лично не отдавам значение на това дали АС и Луната са на изгорял път, за мен всяка карта дава информация, а твоята достатъчно "говори" . По мое виждане господинът е чаровен, и ако не е по-възрастен, то като поведение е по-зрял и отговорен.