Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1216898 пъти)

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 82
Re: Любовни хорари
« Отговор #5685 -: Февруари 27, 2023, 10:51:13 pm »
Да,той й е шеф. Много лошо,ако е така... ??? Отдавна имам съмнения,но той се държи мило с целия колектив и все си виках,че не е нищо повече.. докато веднъж се изказа ,че тя му е опората и силата и го погледнах накриво, та допълни " в службата", но оттогава нещо ме зачовърка. Той е зодия риби, тихите води са най - дълбоки....
Малко съм в шок,хем уж знаех ,хем ми е гадно сега. Ще чакам и още някой да пише по хорара...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13843
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5686 -: Февруари 27, 2023, 11:59:42 pm »
Да,той й е шеф. Много лошо,ако е така... Отдавна имам съмнения,но той се държи мило с целия колектив и все си виках,че не е нищо повече.. докато веднъж се изказа ,че тя му е опората и силата и го погледнах накриво, та допълни " в службата", но оттогава нещо ме зачовърка. Той е зодия риби, тихите води са най - дълбоки....
Малко съм в шок,хем уж знаех ,хем ми е гадно сега. Ще чакам и още някой да пише по хорара...
Щом е негова служителка, тогава е по негов 6-ти дом, представена от Марс, Луната У8 е в сходящ съвпад с Марс, така че не е имал интимен контакт с нея. Марс управлява заключен знак в твоя 3д. , което показва неизразените твои мисли и съмнения относно нея, а Нептун в 7д показва, че астрологът може да се заблуждава и да даде грешен отговор.  :)

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 82
« Отговор #5687 -: Февруари 28, 2023, 12:03:43 pm »
Акрукс, благодаря и за твоя прочит. Ще изчакам да мине време и пак ще направя хорар , да видим ще излезе ли нещо по- ясно.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #5688 -: Март 08, 2023, 12:00:18 am »
Здравейте. Отдавна не съм писала във форума, но ви чета.  :)
Наскоро се появи един мъж, който ме изкарва извън релси, а аз бягам от натоварващи хора( но много ме привлича). На косъм съм да прекратя контакт завинаги с него, но май няма да го направя сега и затова пускам карта, ако можете да помогнете с насоки, за да знам че съм на прав път и не греша за преценката си. Според много хора и аз съм доста крив характер спрямо мъжете и не отстъпвам, според мен даже съм прекалено добра. Въпросният ме вбесява с комункиацията ни, за 5 мин общуване може да се скараме жестоко и след това се чувствам като парцал. Мисълта ми е, че или го прави нарочно и манипулативно или аз нещо не правя както трябва, или просто сме тотално несъвместими и само сексът е качествен. Може би е енергиен вампир и трябва бъзро да прекъсна контакт си  него. А може и да греша и аз да се държа наистина неуважително с него, както той твърди. Не го познавам толкова добре, отношението ми е чисто сексуално, а той ме товари излишно с малки детайлчета и аз откачам първосигнално. Може просто да е гадняр, вижда ли се от хорара? Въпросът ми е общ, но би следвало като първи хорар пуснат за него да описва цялата ситуация.
Ще съм ви много благодарна за насоки!  :-*
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7709
« Отговор #5689 -: Март 08, 2023, 07:05:37 am »
маймунка,човекът е представен от Сатурн,малефик,в критичен градус,скоро ще напусне знака.
Сатурн във водолей не харесва Луната,и няма никакво отношение към нея.Но активният му 5ти дом е указание за нагласата му към забавления.Мисля,че преценката ти ,относно него е правилна.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13843
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5690 -: Март 08, 2023, 04:02:54 pm »
Мисълта ми е, че или го прави нарочно и манипулативно или аз нещо не правя както трябва, или просто сме тотално несъвместими и само сексът е качествен. Може би е енергиен вампир и трябва бъзро да прекъсна контакт си  него. А може и да греша и аз да се държа наистина неуважително с него, както той твърди. Не го познавам толкова добре, отношението ми е чисто сексуално, а той ме товари излишно с малки детайлчета и аз откачам първосигнално. Може просто да е гадняр, вижда ли се от хорара?
Не е гадняр, нито вампир, но какъвто и да е бил, съвсем скоро му предстои промяна – в личен, финансов и морален аспект, както и в начина му на изразяване и общуване – Сатурн сменя знака си в рамките на хорара, докато Луната е в знак Дева.
При теб обаче е налице скрит гняв, който може да избие на повърхността по не толкова приятен начин – Марс в заключен знак в 12д на психиката и ще получи квадрат от Луната У1, 2 в 3д. , нерви и скандал от твоя страна. Намери подходящо занимание, с което да освободиш вътрешното напрежение - спорт или работа в градината - когато ръцете са заети умът е свободен.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5691 -: Март 08, 2023, 07:01:16 pm »
Маймунка, Не, не те харесва, но има интерес. / в кръга на шегата "мижав интерес"  :)/ Сатурн е в деканат на Луна.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Dana2000

• Newbie
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #5692 -: Март 08, 2023, 07:37:26 pm »
Честит празник момичета ❤❤❤
Желая на всички любов и хармония !!
На мен ми омръзна да съм самичка и за това, питам направо.
Ще имам ли скоро сериозна връзка ?
А дано ...
🍀🍀🍀

Рени

• Hero Member
« Отговор #5693 -: Март 08, 2023, 07:48:26 pm »

Dana2000,

Цитат на: Dana2000 в Февруари 10, 2023, 09:01:42 pm
Добър вечер, ако може да попитам,
има охлаждане в отношенията ни с един мъж. Въпроса ми е, дали това е краят ?

Преди това, тук, какво се е случило ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Dana2000

• Newbie
  • *
« Отговор #5694 -: Март 08, 2023, 07:59:47 pm »

Dana2000,

Приключихме безславно.
🙂🙂🙂

Dana2000

• Newbie
  • *
« Отговор #5695 -: Март 08, 2023, 08:00:56 pm »

Dana2000,

Приключихме безславно. Въобще не се е появявал.
🙂🙂🙂

Рени

• Hero Member
« Отговор #5696 -: Март 08, 2023, 08:20:09 pm »

Dana2000, скоро, Не. Марс в Близнаци, у7, няма достойнства, а Луната преди да направи тригон с него, среща разногласия и с Юпитер, и с Венера. АСЦ в ранни градуси, Луна също.

Dana2000

• Newbie
  • *
« Отговор #5697 -: Март 08, 2023, 08:30:30 pm »

Dana2000, скоро, Не. Марс в Близнаци, у7, няма достойнства, а Луната преди да направи тригон с него, среща разногласия и с Юпитер, и с Венера. АСЦ в ранни градуси, Луна също.
Благодаря  :-*
Ще се отдам на работа тогава. Явно мв му е времето сега.

Рени

• Hero Member
« Отговор #5698 -: Март 08, 2023, 08:31:39 pm »
Dana2000, може да се ангажираш с несериозна/-и връзки.  ;)

Dana2000

• Newbie
  • *
« Отговор #5699 -: Март 08, 2023, 09:00:55 pm »
Dana2000, може да се ангажираш с несериозна/-и връзки.  ;)
Оф.. не съм от тази кръвна група.