Здравейте. Отдавна не съм писала във форума, но ви чета.

Наскоро се появи един мъж, който ме изкарва извън релси, а аз бягам от натоварващи хора( но много ме привлича). На косъм съм да прекратя контакт завинаги с него, но май няма да го направя сега и затова пускам карта, ако можете да помогнете с насоки, за да знам че съм на прав път и не греша за преценката си. Според много хора и аз съм доста крив характер спрямо мъжете и не отстъпвам, според мен даже съм прекалено добра. Въпросният ме вбесява с комункиацията ни, за 5 мин общуване може да се скараме жестоко и след това се чувствам като парцал. Мисълта ми е, че или го прави нарочно и манипулативно или аз нещо не правя както трябва, или просто сме тотално несъвместими и само сексът е качествен. Може би е енергиен вампир и трябва бъзро да прекъсна контакт си него. А може и да греша и аз да се държа наистина неуважително с него, както той твърди. Не го познавам толкова добре, отношението ми е чисто сексуално, а той ме товари излишно с малки детайлчета и аз откачам първосигнално. Може просто да е гадняр, вижда ли се от хорара? Въпросът ми е общ, но би следвало като първи хорар пуснат за него да описва цялата ситуация.
Ще съм ви много благодарна за насоки!