Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1360705 пъти)

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
Re: Любовни хорари
« Отговор #5835 -: Септември 29, 2023, 06:50:43 pm »
Здравейте отново. Обещавам си, че това е последния въпрос, който задавам по темата, защото усещам, че нещо започвам да психясвам. Според мен картата е много показателна, но наистина отказвам да си я интерпретирам сама, тотално съм загубила обективност в случая.
“Х ще ми пише ли до края на тази седмица?”
Може би е добре да уточня, че след месец мълчание и от двете страни днес импулсивно му писах, за да поздравя, тъй като има празник.
Ще съм ви благодарна ако се включите с коментар.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5836 -: Септември 30, 2023, 09:49:10 am »
Uranus, няма много допирни точки между теб и Х., а Луната преди да направи тригон с Венера ще направи опозиция с Марс, нещо или някой ще отклони вниманието му в друга посока. Според мен Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Uranus

• Newbie
  • *
« Отговор #5837 -: Октомври 01, 2023, 10:49:48 am »
Здравейте! Отдавна не съм наминавала тук, даже се наложи с нов профил да се логна. Чудесно е, че продължавате да сте активни! Сетих се за вас, защото 15 дена дълбая в разни размисли и страсти и понеже вече съм сигурно, че колкото и да ги гледам тези карти вече нищо не виждам обективно, ще съм благодарна и оценя изключително вашия поглед.
Въпросът е Ще приключат ли дотук отношенията ни с Х или ще бъдат възобновени до края на този месец септември? Прилагам картата. За уточнение мисля ще е от полза да спомена, че Х е чужденец. Скарахме се на ретро Венера и Мерк и пълнолуние сега на 31.08, трябваше на тази дата да се и срещнем, понеже не сме непрекъснато заедно, но честно казано вече и аз не знам кой как изтрещя, всичко супер се наелектризира от раз. Нито се видяхме, нито общуваме оттогава.
Ако е Да.На кой от двата въпроса?
Но,Луната има сходящи аспекти с Юпитер,Слънце,Уран,Плутон,Нептун-така че,ще има развитие ,едва ли ще е приключване.Марс,тоест-той ,е в твоя знак-харесва те,но не се чувства добре.Има аспект между Марс и Венера.Ще има продължение.

Давам обратна връзка, отношенията ти не се възобновиха. Писах му онзи ден, защото имаше празник, но не ми е отговорил. Възприемах края на септември като показателен, защото не мисля, че след като дотук все още нямаме контакт, то занапред ще има любовно продължение. Все пак не се стърпях и пуснах хорар Дали ще се съберем отново? Прилагам го, но тези карти вече много ме объркват, защото ги разчитам положително, както и Сафо в случая, но на практика и следвайки логиката на събитията знам, че няма повече какво да се случи между нас.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #5838 -: Октомври 03, 2023, 02:04:02 pm »
Понеже съм си блъскала главата над случаи като в картите на Uranus - Венера е с няколко градуса преди другия сигнификатор,
 Марс и е по-бързото тяло. В този случай бих казала директно не защото няма да имат аспект. Или може да го броим за аспект, който може и да е със знак + когато е до 2-3 градуса?
В случая пак съм не, ако приемем и Уран в твой  7ми, негов 1ви, който аспектира сигнификаторите, дошло е време за промяна.

Uranus

• Newbie
  • *
« Отговор #5839 -: Октомври 04, 2023, 10:28:10 am »
Понеже съм си блъскала главата над случаи като в картите на Uranus - Венера е с няколко градуса преди другия сигнификатор,
 Марс и е по-бързото тяло. В този случай бих казала директно не защото няма да имат аспект. Или може да го броим за аспект, който може и да е със знак + когато е до 2-3 градуса?
В случая пак съм не, ако приемем и Уран в твой  7ми, негов 1ви, който аспектира сигнификаторите, дошло е време за промяна.

Благодаря Лисана!
Аз продължавам да си блъскам главата и не мога да си наложа да спра, може би защото всичко се разви като едно мигване, светкавично, та чак се питам как стана така, по Уран си беше явно   :) Понеже въпросът ми в случая съдържа  “отново”, то за мен ретро планетите в 7ми дом точно това показват, нещо ще има отново, ще се върнем отново към нещо старо. Отделно си мислих и за Марс и Венера, които да, в аспект са, но се изплъзват. Тази сутрин ми мина нещо през ума понеже си гледам дирекции, прогресии, солар и то просто е крещящо, че трябва да има събитие. Мисля си, че и затова не успявам да приема всичко за приключило, въпреки че както казах до момента развоят на събитията е такъв. И пак си продължавам с моите хорари да пускам, този път със съвсем изчистен въпрос Ще бъдем ли заедно? И отново картата я намирам за радикална. Кажете едно твърдо НЕ и да се приключи с тази агония  :-[
Благодаря на всички, които се включихте! :-*

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #5840 -: Октомври 04, 2023, 11:24:55 am »
Здравейте! Отдавна не съм наминавала тук, даже се наложи с нов профил да се логна. Чудесно е, че продължавате да сте активни! Сетих се за вас, защото 15 дена дълбая в разни размисли и страсти и понеже вече съм сигурно, че колкото и да ги гледам тези карти вече нищо не виждам обективно, ще съм благодарна и оценя изключително вашия поглед.
Въпросът е Ще приключат ли дотук отношенията ни с Х или ще бъдат възобновени до края на този месец септември? Прилагам картата. За уточнение мисля ще е от полза да спомена, че Х е чужденец. Скарахме се на ретро Венера и Мерк и пълнолуние сега на 31.08, трябваше на тази дата да се и срещнем, понеже не сме непрекъснато заедно, но честно казано вече и аз не знам кой как изтрещя, всичко супер се наелектризира от раз. Нито се видяхме, нито общуваме оттогава.
Значи гледай тази (първа)карта,която си направила.Според мен ,въпросите ти се припокриват и картите не са радикални.
Помислих,че нещата не са приключили,заради сх.аспект на Луната ,а също така Меркурий упр.на 3ти дом за него е ретро и ще се върне до аспект с Юпитер,твоя упр.на 3ти дом.Но ти сподели,че си му писала.
В тази карта не прецених,че Марс(той )е в 6ти дом,или твой 12,тоест,ти не го виждаш.

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5841 -: Ноември 01, 2023, 06:50:30 pm »
Здравейте, въпросът ми е
Сърди ли ми се дъщеря ми ?
Накратко имахме спор и аз реагирах много остро и даже глупаво . Но на момента просто емоциите ме водиха . Разбрах , че тя се е почувствала изоставена от мен . Извиних и се и разбира се сега имам огромно чувство на вина . И сега се надявам да не ме намрази за тези мои действия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13957
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5842 -: Ноември 02, 2023, 10:47:14 am »
Здравейте, въпросът ми е
Накратко имахме спор и аз реагирах много остро и даже глупаво . Но на момента просто емоциите ме водиха . Разбрах , че тя се е почувствала изоставена от мен . Извиних и се и разбира се сега имам огромно чувство на вина . И сега се надявам да не ме намрази за тези мои действия.
ще ви мине и на двете, споко

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5843 -: Ноември 02, 2023, 06:58:52 pm »
Здравейте, въпросът ми е
ще ви мине и на двете, споко
Благодаря akruks за коментара.

dob

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #5844 -: Ноември 16, 2023, 01:30:05 pm »
 Ще съм много благодарна, ако някой може да отдели малко време за моя въпрос. "Има ли друга ВД?". Надявам се като има друга до себе си да престане да ме търси. Той е бившо гадже, от 3 год. не сме заедно. Всеки си пое по своя път, но всяка Божа вечер продължава да ми звъни да ми пожелае  лека нощ. Незнам, защо още обръщам внимание на тоззи човек!!! Но явно има нещо по-силно от мен. В синастрията си имаме едни Сатурни .. "Умиране има, оттърване не".

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13957
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5845 -: Ноември 16, 2023, 02:29:03 pm »
Ще съм много благодарна, ако някой може да отдели малко време за моя въпрос. "Има ли друга ВД?". Надявам се като има друга до себе си да престане да ме търси. Той е бившо гадже, от 3 год. не сме заедно. Всеки си пое по своя път, но всяка Божа вечер продължава да ми звъни да ми пожелае  лека нощ. Незнам, защо още обръщам внимание на тоззи човек!!! Но явно има нещо по-силно от мен. В синастрията си имаме едни Сатурни .. "Умиране има, оттърване не".
Засега няма никоя, по-нататък може да има отношения с по-зряла жена, които няма да са явни.

dob

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #5846 -: Ноември 16, 2023, 03:55:27 pm »

[/quote] Засега няма никоя, по-нататък може да има отношения с по-зряла жена, които няма да са явни.
[/quote]

Благодаря за отделеното време.
Надявам се да се случи по-скоро и да не ме притеснява след това. Не искам да се караме.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5847 -: Ноември 27, 2023, 10:57:56 am »
Здравейте,

Направих хорар за връзката на сина ми с едно момиче. Въпроса е " Добре ли е да се приключи връзката" . Знам, че е малко неточен въпроса , но така ми дойде. Това със задаването на въпроси за някой друг не го умея. Него го гледам предполагам по 5 дом, У Меркурий в негов 8 дом- акцента на връзката е сексуален. Луната в сходяща опозиция на Слънце, минала опозиция Марс - точно отразява скорошен скандал, а бе не са ок нещата. Последен аспект на Луната, опозиция с управителя й.  Тя е Венера и в хорара и  в действителност е така и то двойна и Слънце и АС, интересно е дори, че Венера в хорарната карта е в съвпад с АС й. Не знам нещо изтрещя това момиче. Усещам го, че не му се занимава вече с истерии, но реших да пусна една карта. Само да кажа, че е в отделно жилище, т.е. проблема родители липсва. Дори тя ме търси , обича да си говори с мен, има респект от мен. А бе добродушна е , но не я слуша главата. Благодаря предварително за отделеното време и спокойна седмица!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #5848 -: Ноември 27, 2023, 11:44:15 am »
Здравейте,

Направих хорар за връзката на сина ми с едно момиче. Въпроса е " Добре ли е да се приключи връзката" . Знам, че е малко неточен въпроса , но така ми дойде. Това със задаването на въпроси за някой друг не го умея. Него го гледам предполагам по 5 дом, У Меркурий в негов 8 дом- акцента на връзката е сексуален. Луната в сходяща опозиция на Слънце, минала опозиция Марс - точно отразява скорошен скандал, а бе не са ок нещата. Последен аспект на Луната, опозиция с управителя й.  Тя е Венера и в хорара и  в действителност е така и то двойна и Слънце и АС, интересно е дори, че Венера в хорарната карта е в съвпад с АС й. Не знам нещо изтрещя това момиче. Усещам го, че не му се занимава вече с истерии, но реших да пусна една карта. Само да кажа, че е в отделно жилище, т.е. проблема родители липсва. Дори тя ме търси , обича да си говори с мен, има респект от мен. А бе добродушна е , но не я слуша главата. Благодаря предварително за отделеното време и спокойна седмица!
Kleo,синът ти е представен от Меркурий,неговата приятелка от Юпитер(негов партньор).В момента са на различна "вълна",но той е в знак на Юпитер,където не се чувства добре,а тя -в знак на Венера.Луната е в 5ти дом-опозиция Слънце.Меркурий е квадрат Нептун.Но квадратурите и опозициите в хорара ,обикновено са отрицателен отговор.
Въпреки,че към момента сигнификаторите на двамата не се виждат,не е най-подходящото време за приключване .

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5849 -: Ноември 27, 2023, 11:55:46 am »
Здравейте,

Kleo,синът ти е представен от Меркурий,неговата приятелка от Юпитер(негов партньор).В момента са на различна "вълна",но той е в знак на Юпитер,където не се чувства добре,а тя -в знак на Венера.Луната е в 5ти дом-опозиция Слънце.Меркурий е квадрат Нептун.Но квадратурите и опозициите в хорара ,обикновено са отрицателен отговор.
Въпреки,че към момента сигнификаторите на двамата не се виждат,не е най-подходящото време за приключване .
Благодаря, Сафо! Значи да разбирам "не", като "не е добре да приключи връзката".
« Последна редакция: Ноември 27, 2023, 11:58:45 am от Kleo »