Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1104170 пъти)

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 426
Re: Любовни хорари
« Отговор #6045 -: Октомври 20, 2024, 02:39:52 pm »
Според вас по този хорар ще се разделят ли Т. и С.?
Сатурн за С. в неин 2ри дом и 8ми за Т. Тя определено не крие, че се облагодетелства от възможностите и средствата му, но неговият сигнификатор е и в неин 5-ти дом, може би има и чувства.
От друга страна той има Венера в 5ти, дали това не е някоя друга дама?
Краят на връзката за нея по Меркурий, а за него по Венера ли да гледам? Ако е така се навързват.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6046 -: Октомври 21, 2024, 06:53:50 pm »
Лисана, кой пита ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7599
« Отговор #6047 -: Октомври 21, 2024, 07:14:26 pm »
Лисана,Т е Луна,С е Сатурн.Луната върви към квадрат със Сатурн.Не

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #6048 -: Октомври 21, 2024, 07:59:02 pm »
Рени, питащата съм аз.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6049 -: Октомври 21, 2024, 08:15:34 pm »
Лисана, у1 е Сатурн и час на Марс в 7 дом, според мен, питащият, т.е . ти, не му е работа да знае/ да пита.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #6050 -: Октомври 21, 2024, 11:25:03 pm »
Съгласна съм и с това. Дори на мен така ми звучи при задаването, но си викам да пробвам.
Благодаря ви на двете със Сафо, че се включвате.

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6051 -: Октомври 24, 2024, 06:39:01 pm »
Здравейте, питам дали това е краят.
У1 и У7 не са в аспект, предстои куинконс, но това май не се счита за аспект в хорарната астология. Нямат достойнства, рецепции, само може би Луната в Лъв е в терма на Сатурн.
У7 е в Лъв, тъкмо слязла от трона си, но поне в ъглов дом. Предстоят сходящи аспекти на Луната с Венера и с Юпитер У5 за него. Но доколкото разбирам последния аспект ще бъде квадрат с Уран. Това така ли е?
Юпитер, У5 е в мой 5 дом. Тук има рецепция - Юпитер е в знак на трона на Меркурий.
На Слънцето като естествен мъжки сигнифатор предстои положителен сходящ аспект към мой У1.
4ти от 7 дом е 10ти с У Марс, с който Луната има разходящ съвпад, това какво би означавало,че карят вече настъпил ли?
Моля ако имам грешки и не съм видяла нещо правилно да ме поправите.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6052 -: Октомври 28, 2024, 06:52:57 am »
Според мен ще има още екшън.Луната е ъглова,предимно с негативни сходящи аспекти,което е отговор Не.
Ти си представена от Сатурн в Риби,ретрограден,а той от Луна в Лъв.Сатурн и Луна не се виждат,нямат отношение ,но Марс в 7ми вижда Сатурн от риби.Напрегнати отношения,студенина,скандали,обидчивост.Все още има какво да се случва.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6053 -: Октомври 29, 2024, 07:35:54 pm »
Здравейте, питам дали това е краят.
У1 и У7 не са в аспект, предстои куинконс, но това май не се счита за аспект в хорарната астология.
Точно при хорарите У1 и У7 в куинконс показва, че няма шанс за двойката

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #6054 -: Ноември 03, 2024, 10:03:01 pm »
Здравейте, хората не е любовен но пак е за взаимоотношения.Въпросът ми е
Да сменяме ли треньора на детето ?
С този треньор с който е детето е от 1 година , според мен добре си паснаха , но няма реално добри резултати . Естествено баща му иска да го сменим , аз не съм сигурна . Реално треньорът е добър и с богат опит явно при нас не се получават нещата .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6055 -: Ноември 04, 2024, 10:57:05 pm »
Здравейте, хората не е любовен но пак е за взаимоотношения.Въпросът ми е
Да сменяме ли треньора на детето ?
С този треньор с който е детето е от 1 година , според мен добре си паснаха , но няма реално добри резултати . Естествено баща му иска да го сменим , аз не съм сигурна . Реално треньорът е добър и с богат опит явно при нас не се получават нещата .

Кога мина година, нали средата на януари пита дали ще успееш да го запишеш на плуване? Колко бързо се случват отстрани нещата, като на филм...  Преди година задаваш въпроси за дъщерята, за мъжа си, с когото сте имали само едно дете, после през 2024 се появява второто дете – синът, вече на 5г. Ехаа!

24 юни 2023г.
Благодаря за коментара akruks
Аз задавам въпроса ( майката) , за дъщеря ми и мъжът ми .

8 август 2023г.
Здравейте, прикачвам синастрията на мен и мъжът ми . Вече сме заедно повече от 10 години с едно дете . Може би от 2-3 години нещата тотално вече се разминават .
15 януари 2024г.
Здравейте въпросът ми е
Ще успея ли да запиша синът си на плуване? Единствено имам притеснение , да не е още малък (на 5 г.  ) и да не се страхува .

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #6056 -: Ноември 09, 2024, 07:46:51 am »
Мисли те ли че ще се съберем

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6057 -: Ноември 09, 2024, 08:37:52 pm »
Здравейте, имам въпроси ако на някой му се отговаря изобщо :)
Как се тълвува ако сигнифаторът на квезита е на 2 градуса от АС, но все пак в 12 дом, Луната също е почти на МЦ, но в 9ти дом. Може ли да се каже, че като са толкова близо до осите имат някаква сила?
У1 и У7 са във взаимна рецепция по трон и терм - Юпитер за квезита е в Близнаци, а Меркурий за мен е в Стрелец. Но сами по себе си и двата сигнифатора са аксидентално слаби - и двамата сме в падащи домове, всеки в 12ти дом на другия и в собственото си заточение по знак, без аспект по между ни. Той дори ретрограден. Предполагам, че въпреки рецепцията това ще доведе на липса на действие и отслабеност.
« Последна редакция: Ноември 09, 2024, 09:09:14 pm от mona lisa »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6058 -: Ноември 10, 2024, 05:16:43 am »
Здравейте, имам въпроси ако на някой му се отговаря изобщо :)
Как се тълвува ако сигнифаторът на квезита е на 2 градуса от АС, но все пак в 12 дом, Луната също е почти на МЦ, но в 9ти дом. Може ли да се каже, че като са толкова близо до осите имат някаква сила?
У1 и У7 са във взаимна рецепция по трон и терм - Юпитер за квезита е в Близнаци, а Меркурий за мен е в Стрелец. Но сами по себе си и двата сигнифатора са аксидентално слаби - и двамата сме в падащи домове, всеки в 12ти дом на другия и в собственото си заточение по знак, без аспект по между ни. Той дори ретрограден. Предполагам, че въпреки рецепцията това ще доведе на липса на действие и отслабеност.
Вие само питате ,а ни е сме отговаряли.......
На предишният хорар ОВ?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6059 -: Ноември 10, 2024, 06:53:03 am »
След пет години връзка се скарахме жестоко искам да знам дали ще се съберем
ОВ?