Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1357091 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Любовни хорари
« Отговор #360 -: Юли 19, 2014, 10:59:56 pm »
Аз ги гледам по каквото ги пуснат. :012:

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #361 -: Юли 19, 2014, 11:06:50 pm »
Аз ги гледам по каквото ги пуснат. :012:
:012: То и аз като не погледна по каква система е. Сигурен съм, че съм изтълкувал няколко карти по кох тук ...  :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #362 -: Юли 19, 2014, 11:42:31 pm »
Аз не ги и гледам тези по кох, не че съм ги отчел като грешни, просто ги гледам само на плацидус. :)
В случая няма съществена разлика в картите по въпроса на Uran, куспидите запазват знаците, освен оста 2/8, а планетите разположението си, с изключение на Нептун, който по Плацидус попада в 1д, както и Уран, който попада във 2д.
Тогава картата с Нептун в 1д добива друг смисъл, показва илюзиите, заблужденията на питащата, ретрограден Нептун се явява У8 на човека, за който пита и е в наскоро осъществен тригон с Меркурий У8 за нея, може би тя се надява, че ще продължат както е било досега- да се сърди, а после да се сдобряват под юргана и в интимен план действително връзката им не е изконсумирана изцяло, но ако при нея секса върви ръка за ръка с любовта, показано от Меркурий У5, У8, то при него наскоро е настъпила промяна в чувствата и предпочитанията му, като изискванията му може значително да са нараснали- Юпитер У5 за него в знак на Слънцето съУ1 и съвпад с него в 1д.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #363 -: Юли 20, 2014, 08:41:06 am »

Защо, обаче, хорарът показва край? :017:

Два възможни прочита. Той държи всичко в картата, а отскоро Луната е в знака си на екзалтация и не смята, че може да бъде третирана както досега. Няма да отстъпи и не смята, че трябва да го прави. Сатурн от своя страна е в знак на падение на Луната, но е перигрин,  диспозиторът му е заточен, колкото и да беснее и да е гневен на Луната, този път е безсилен, връзката е извън контрола на дамата. Дето се вика, Сатурн поне е бесен на Луната, на Луната почва хич и да не й пука за истериите на Сатурн (тук е напълно възможно и просто да не отдава на тази ситуация голямо значение - за него си е рутина, не се впряга особено, пък и кой би могъл да се впрегне чак толкова, колкото един сатурн в скорпион).

Втори прочит - разменят си триплицитети някакви - може и силата на навика да ги задържи заедно, но Сатурн ще трябва да разбере, че вече не й пее петела вкъщи и да приеме новия партньор с новата му самоувереност и самовлюбеност.
De omnibus dubitandum est

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #364 -: Юли 20, 2014, 12:03:23 pm »
Два възможни прочита. Той държи всичко в картата, а отскоро Луната е в знака си на екзалтация и не смята, че може да бъде третирана както досега. Няма да отстъпи и не смята, че трябва да го прави. Сатурн от своя страна е в знак на падение на Луната, но е перигрин,  диспозиторът му е заточен, колкото и да беснее и да е гневен на Луната, този път е безсилен, връзката е извън контрола на дамата. Дето се вика, Сатурн поне е бесен на Луната, на Луната почва хич и да не й пука за истериите на Сатурн (тук е напълно възможно и просто да не отдава на тази ситуация голямо значение - за него си е рутина, не се впряга особено, пък и кой би могъл да се впрегне чак толкова, колкото един сатурн в скорпион).

Втори прочит - разменят си триплицитети някакви - може и силата на навика да ги задържи заедно, но Сатурн ще трябва да разбере, че вече не й пее петела вкъщи и да приеме новия партньор с новата му самоувереност и самовлюбеност.

Aбсолютно точно, като усещане за нещата, Дияна. И аз така мисля, но не почерпано от картата. :)

Happy58

• Гост
« Отговор #365 -: Юли 21, 2014, 08:44:29 am »
Aбсолютно точно, като усещане за нещата, Дияна. И аз така мисля, но не почерпано от картата. :)

Уран, не знам как си качваш картите, но винаги след 2-3 дни изчезват. Не може ли просто да я съхраниш някъде и да я качиш във форума. Това с линковете е само за момента.

akruks

• Hero Member
« Отговор #366 -: Юли 21, 2014, 04:06:35 pm »
Уран, не знам как си качваш картите, но винаги след 2-3 дни изчезват. Не може ли просто да я съхраниш някъде и да я качиш във форума. Това с линковете е само за момента.
Не е нужно дори да се съхранява картата, просто се изтегля на компютъра, после се прикачва тука и след това тази на компютъра се трие

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1943
« Отговор #367 -: Юли 22, 2014, 11:41:42 am »
Здравейте,

Това ли е краят на отношенията между мъж и жена? Жената задава въпроса.

Благодаря :)

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #368 -: Юли 22, 2014, 09:28:49 pm »
  Здравейте,
Днес се сетих за бившия ми с който сме разделени от почти година и вече много рядко се чуваме и реших да попитам от любопитство дали още ме обича и има ли вероятност да подновим връзката си, въпреки че се съмнявам да стане. Гледам, че съм се настанила в 5-тия му дом  ;)

Искам да попитам по този хорар среща очертава ли се скоро  :)
« Последна редакция: Юли 22, 2014, 10:02:24 pm от _perla_ »

akruks

• Hero Member
« Отговор #369 -: Юли 23, 2014, 12:21:53 am »
Здравейте,

С този ранен асц жената е избързала със задаването на въпроса, но с Марс в 1д е нормално да е по-активна и да бърза  :)
Марс е У1 на нейния партньор, а той не е безразличен към нея, накратко пука му за нея, но разходящия квадрат на Слънцето У5 за него с Марс У1 показва, че наскоро е имал проблем в любовта, но помежду си са във взаимна рецепция, така че едва ли е охладнял по отношение на чувства, страст, тъй като Марс е също У8 за него. Луната У4 в негов 3д във рецепция с Меркурий У3 в 4д- той определено обича да общува и провежда срещите вкъщи, което на нея може да не ѝ допада, представена от Венера в близнаци с Юпитер у3 в сходящ квадрат с У4- има нужда от повече разходки, общуване с повече приятели, не я свърта вкъщи.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #370 -: Юли 23, 2014, 09:54:27 am »
Здравейте,

Абе, още не, ама и на мъжа вече му пада пердето и ще почне да връща с лихвите полученото унижение и скандали.
De omnibus dubitandum est

romantica

• Hero Member
« Отговор #371 -: Юли 23, 2014, 10:57:28 am »
Много ви благодаря за отговорите :58: След като разбера повече ще дам обратна връзка.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #372 -: Юли 23, 2014, 12:39:26 pm »
Приятелка пита дали между нея и мъжа Х ще има развитие вв отношенията. В обща компания са, не се познават от кой знае колко много време. Като я гледам, а и хоара потвърждава, според мен в живота й вероятно просто липсва любов и  гледа за най-малкото да се хване, да направи от мухата слон, та заради това този екзалтирал нйн сигнификатор и Венера в 5тия й дом. От друга страна, другия човек много забил ми се струва, явно си преживява някакви си негови проблеми - неговия сингнификатор, ретрограден, в неговия си собствен дом, а и Сатъра в неговия пети дом - тежи му, може и някоя загуба или просто да не му е до любовни дивотии. Единственото, кото ЕВЕНТУАЛНО в полза виждам и то пак половинчато, че Плутон, който е негов у5, е в първи дом - може все пак да му е симпатична, ама не мисля, че е ддостатъчно. Вие какво мислите?

ОВ: Наистина нищо не стана между тях.  :012:

romantica

• Hero Member
« Отговор #373 -: Юли 23, 2014, 02:42:49 pm »
Отново съм аз  :)

По молба на участничка във форума пускам този анонимен любовен хорар с въпрос:
Ще има ли възраждане на отношенията ни и събиране с мъжа ми?

Разделени са в момента.

Благодаря ви от нейно име!

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #374 -: Юли 23, 2014, 02:56:28 pm »
Романтика, аз си мисля, че дазаради тригона Марс-Венера  :)