Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1354930 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Любовни хорари
« Отговор #525 -: Ноември 23, 2014, 07:45:49 pm »
Да, обича те макар и разходящо. :)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #526 -: Ноември 23, 2014, 07:48:44 pm »
Обичта му отшумява? Това дължи ли се на друга жена, която се е появила скоро - това ли имаше предвид? Или аз просто се страхувам и си мисля глупости...
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Uran

• Hero Member
« Отговор #527 -: Ноември 23, 2014, 07:56:52 pm »
Този пълен 8 дом, показва че си под стрес, а и ревнуваш.
Не знам дали отшумява. Показва, че не е от вчера. :)

The_One

• Hero Member
« Отговор #528 -: Ноември 23, 2014, 08:01:04 pm »
Така е, аз наистина трудно си намирам място.
Но въпросът е за него как стоят нещата. Не ме съжалявай, ако виждаш друга жена - моля те, кажи ми. Предпочитам да чуя най-лошия вариант и да съм подготвена, отколкото да живея в розов балон.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #529 -: Ноември 23, 2014, 08:05:49 pm »
По последния хорар не виждам да има друга жена. Много хорари станаха и затова метнах таро на въпроса и получих потвърждение.

Взаимната рецепция между негов У5 и твой У1 показва, че му липсваш.

The_One

• Hero Member
« Отговор #530 -: Ноември 23, 2014, 08:07:08 pm »
Теодор, много благодаря...за пореден път! В крайна сметка липсвам ли, не липсвам ли - какво е положението?

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #531 -: Ноември 23, 2014, 08:29:09 pm »
Значи, от една страна те разбирам защо толкова питаш, от друга — всеки следващ въпрос само затлачва канала. Намери си първия хорар, там би трябвало да се виждат нещата най-ясно: обича ли те, има ли друга, ще се съберете ли пак,… всички тия въпроси може и да не са били ясни, но все пак са ти се въртяли в главата. Всички те произтичат от "Аз и Я. — какво ще стане между нас?" Но от един момент нататък новите въпроси не носят нови отговори — изпитано лично.

Uran

• Hero Member
« Отговор #532 -: Ноември 23, 2014, 08:35:12 pm »
Да, но винаги има и някакъв нов нюанс. Иначе сте прави, че новият хорар по- скоро отразява емоционалното с-ние. При мен е така. :(

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #533 -: Ноември 24, 2014, 01:49:19 am »
Ауу...каква дискриминация забелязвам тук. Някои хора занимават форума от месец с въпросите си и им се отговаря без злобни кометари,а за други незнайно защо стана голям проблем преди време. Теодор го разбрах милия, че проблема му не беше в това колко въпроса съм задала, а по скоро от това, че според мен Акрукс е по-добра от него в хорарите. Не разбрах само поведението на Акрукс, стори ми се напълно излишно. Като не ви се отговаря – не отговаряйте никой не ви е опрял ножа до гърлото. ''Българска му работа'' уж се правят, че искат да помогнат, пък  после ти го натякват  :clap:  The_One не го приемай лично мила, нямам нищо против това, колко въпроса си задала :) Коментара ми беше насочен към Теодор и Акрукс.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #534 -: Ноември 24, 2014, 05:13:12 am »
Ауу...каква дискриминация забелязвам тук. Някои хора занимават форума от месец с въпросите си и им се отговаря без злобни кометари,а за други незнайно защо стана голям проблем преди време. Теодор го разбрах милия, че проблема му не беше в това колко въпроса съм задала, а по скоро от това, че според мен Акрукс е по-добра от него в хорарите. Не разбрах само поведението на Акрукс, стори ми се напълно излишно. Като не ви се отговаря – не отговаряйте никой не ви е опрял ножа до гърлото. ''Българска му работа'' уж се правят, че искат да помогнат, пък  после ти го натякват  :clap:  The_One не го приемай лично мила, нямам нищо против това, колко въпроса си задала :) Коментара ми беше насочен към Теодор и Акрукс.
Извинявай, но не съм на състезание тук, че да ме сравняваш с Теодор или с друг-
написала съм изрично в профила си, че не работя като астролог и не "се правя, че искам да помогна" - занимавам се с атрология, защото ми е интересно, а ако някой си мисли нещо друго- негова си работа (съвсем българска), нямам власт и желание да контролирам мислите на хората, а за писането във форума си има кой да го контролира и в случая не съм аз! Реално погледнато не дължа на никого нищо тук, а и извън форума,  дори и извинението, което написах в началото си на коментара не ти дължа- написах го от куртоазия  :)

Плюс това, продължавам сега, че сутринта нямах време, твоят въпрос, както сама беше написала, си го задала от любопитство, с намерение да пробваш познанията си по хорарна астрология, а не за реално съществуващ проблем, който те мъчи и имаш нужда от помощ! Нуждата ти от помощ опираше до това да ти налее някой наготово знания, за предаването и усвояването на които е нужно време, а ние всички тук сме хора, и всеки един от нас си има своите ангажименти, проблеми, тревоги, така че няма как да имаш такива претенции към мене или към друг от форума- отговорила съм ти на въпроса според това колкото съм могла, без да имам никакви претенции за каквото и да е...
На The_One въпросите не са зададени с намерение да тества хорарната астрология или уменията на съфорумците в тази област, поне така си мисля, защото също съм изпадала в състояния, когато съм била подвластна на дадена емоция с дни, което ми е пречело да изпълнявам ежедневните си ангажименти, а в такива случаи и една дума, казана на място, може да е от помощ.
« Последна редакция: Ноември 24, 2014, 06:39:59 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #535 -: Ноември 24, 2014, 06:09:00 pm »
Здравейте,
С Д. имахме отношения, но нищо сериозно. Преди една седмица, той ме потърси, за да подновим отношения. Изглежда сериозне, но аз не му вярвам и смятам, че дори има все още неприключени отношения или дори, че тъче на 2 стана.
Въпросът ми е: Има ли Д. отношения с друга и сериозне ли е към мен?
Подозренията ти, че има друга според мене са неоснователни и според картата ще възстановите отношенията си на ниво комуникация, срещи, но до връзка не виждам да се стигне- имаш прекалено строги и сериозни изисквания по отношение на любовта, склонна си към по- затворен живот, може би имаш и проблеми вкъщи, а той е по-приключенски настроен, което съвсем не значи, че е несериозен, но е с темперамент, който не съответства на твоите нужди по отношение на една любовна връзка.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #536 -: Ноември 24, 2014, 11:04:27 pm »
тедко, дължиш ми един хорар - подмазах ти се преди малко..ако не си забелязал, да го отбележа пак  :D
За теб винаги. ;) Ама тая Акрукс няма да я закачаш за хорари, че ревнувам. Ясно?!  :043: :043:

wind

• Global Moderator
  • Newbie
  • Публикации: 17
« Отговор #537 -: Ноември 25, 2014, 08:20:42 am »
Ако ще продължавате спора, направете го на друго място
В противен случай ще заключа темата

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #538 -: Ноември 25, 2014, 10:58:35 am »
Най-накрая  да  се разбере, че има модератор тук и да въведе някакъв  ред. Браво, ама съжаление и той пристрастен. Няма лошо изтрил излишните коментари, то така или иначе си казахме каквото имахме да си казваме, ама видиш ли оставил коментара на Акрукс, където изглежда едва ли не, че съм я тормозила и задължавала да ми отговаря. То, модератора несправедлив, пък аз съм тръгнала да споря, че посетителите на форума са такива.  Wind, за да сме всички доволни, изтрий всички ненужни коментари включително и тези заради които стана спора. За малко дори се бях заблудила, че си ги изтрил(а) и си казах ''ей това е модератор'', ама уви.И няма да е лошо да вмъкнеш и една темичка с правила на фарума където да се отбележи кой, колко въпроса може да задава на ден понеже това явно е голям проблем. А и със сигурност на никой не му е забавно някой да хленчи за дреболии и да си търси поводи да си излее комплексите във форум при това.Спор по тази тема не става за първи път. Айде, лек ден на всички  :-*

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #539 -: Ноември 25, 2014, 11:27:42 am »
А, перла, викаш, да остане само твоето мнение, ако може болднато, с червено, закърфичено, че да се вижда колко си права и справедлива?
Или да се затрие всичко, че да не ви се виждат сеирите?
Ами защо пишеш, като искаш модераторът да ти трие мненията?
И защо сама не го направиш?

И изобщо защо пишеш в тоя тъп форум?
Аз ако бях на теб...
Айде-още по-хубав ден от моя ти пожелавам, че да ти се циментира вярата в справедливите форуми
То да не подадеш пръстче значи