Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1349371 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Любовни хорари
« Отговор #960 -: Юни 07, 2015, 02:16:56 pm »
Малко офф-топик, но... :012:

Има много страхливи мъже! До преди 2 месеца си мислих, че в моя компютър е грешката, предвид хороскопа си, ама друг път ;D Имах уговорена и уж сигурна среща, с много сериозен и разумен човек. Пътувах 800км. и накрая той си изключи телефона, нета и не дойде. Просто се изпари за няколко дни. След което каза супер тъпо оправдание и се опита да ме манипулира. При което от моя страна последва овенски упор (не е точно отмъщение, но подобно :043:)  и поставяне на точното му място :57: Сега не смее да се доближи, защото няма гаранция къде ще го пробода с рога!

:-\Твърде бързо ли се развиха нещата?
Да, уплашил се е, според мен, а може и да е бил лъган преди това....

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #961 -: Юни 07, 2015, 02:24:02 pm »
Мъжете разбирате когато една жена има желание да остане насаме с вас и без  асансьора. ;) Флуидите и електричеството си текат и нямате нужда кой знае от какви нишани,за да поканите жената на един приличен ресторант и да си тръгнат нещата по реда си.Ако не го правите като хората,с "официалната" покана,с всичките му "церемонии",значи и сексуалният интерес е повърхностен.

Не всички мъже ги кефи заявеният сексуален интерес. Не им е женствено и дългосрочно подобно поведение, струва ми се.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #962 -: Юни 07, 2015, 07:19:14 pm »
Айде, моля, който иска да си запази любовните нехорарни коментари, да си ги премести в другата тема, и тука да си почисти
Много приказки, много нещо

rroza

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #963 -: Юни 08, 2015, 10:29:02 am »
8 дом + напрегнат аспект с Марс, Сатурн, Плутон?
Благодаря! А ако последен аспект на луната е хармоничен в случая,как се тълкува-ревнува или не?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #964 -: Юни 08, 2015, 05:35:15 pm »
Моля ви,кажете за ревност кой дом се гледа? Любов,романтични чувства,комуникация,секс- са ясни.
ами то трябва цялостно да се погледне картата
ако е безпочвена ревност според мен трябва негов 12д, Нептун и Меркури да се гледат, като грешни мисли и представи, менално увреждане

rroza

• Full Member
« Отговор #965 -: Юни 09, 2015, 10:25:47 am »
ами то трябва цялостно да се погледне картата
ако е безпочвена ревност според мен трябва негов 12д, Нептун и Меркури да се гледат, като грешни мисли и представи, менално увреждане
Благодаря,Акрукс! Хорара съм го сложила на стр.52 и съм си отчела аспектите,но заключението не мога да направя.
У 12 негов е  Сатурн и прави нехармонични аспекти с Нептун У8 за мен в мой 8-ми и Меркурий У5 за него в негов 5-ти -мисли,че му изневерявам ли?
Луната У 12 мой е в негов 12 ,върви към хармоничен аспект с негови У1,3 , последният й  аспект ще е секстил с Уран.
« Последна редакция: Юни 09, 2015, 10:27:32 am от rroza »

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #966 -: Юни 09, 2015, 01:45:55 pm »
Ще имам ли сериозна връзка?( Таро ме провокира, показва ми някакво запознанство и искам да видя и хорара какво ще покаже)

akruks

• Hero Member
« Отговор #967 -: Юни 09, 2015, 03:22:16 pm »
Благодаря,Акрукс! Хорара съм го сложила на стр.52 и съм си отчела аспектите,но заключението не мога да направя.
У 12 негов е  Сатурн и прави нехармонични аспекти с Нептун У8 за мен в мой 8-ми и Меркурий У5 за него в негов 5-ти -мисли,че му изневерявам ли?
Луната У 12 мой е в негов 12 ,върви към хармоничен аспект с негови У1,3 , последният й  аспект ще е секстил с Уран.
При мен броенето на страници е в обратен ред- новите коментари излизат на 1-ва страница, в случая твоя хорар е на 2-ра, затова е най-добре да се дава линк към картата, когато се дава обратна връзка или както в случая, продължаваме обсъждането на въпроса по картата
По мое виждане и мнение, проблемът е от ретрограден Меркурий У3 за теб- приемаш погрешно това, което ти се казва. Той е представен от Уран в негов 3д- може да е малко нервен, но предстои на Юпитер съУ3 за него да извърши хармоничен аспект с Уран, така че се готви да чуеш гръмки и пламенни думи от негова страна. Не мисля също, че изпитва ревност в момента, по-скоро е затруднен по отношение на чувства и интимна област в момента- ретро Мерка У5, У8 в 5д за него, но те обича- Слънцето У1 за теб в негов 5д. Имате много сходящи хармоничени аспекти между основни сигнификатори, а също и на Луната, така че нещата ще вървят на добре за вас.
Сатурн У12, У1 в 10д. за него в разходящ нехармоничен аспект с Нептун У2, У3 в негов 2д. показва, че има финансови неуредици, свързани с работата, за които не говори.
« Последна редакция: Юни 09, 2015, 03:24:07 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #968 -: Юни 09, 2015, 03:36:18 pm »
Ще имам ли сериозна връзка?( Таро ме провокира, показва ми някакво запознанство и искам да видя и хорара какво ще покаже)
Въпросът ти е абстрактен, от рода на тези, зададени неправилно, като "Ще се оженя ли някога?"- така не се пита. Можеше да попиташ дали се очертава в близките няколко месеца да започнеш сериозна връзка и в този случай ще отговоря, че трябва да се отървеш от стари мисли и модели на поведение (ретро Плутон У3 в 4д), да подредиш приоритетите си, относно личния живот- ретр Меркурий У1, У10 е в опозиция със Сатурн У5- питаш за сериозна връзка, а според този аспект не си влюбена и не желаеш деца, а ако искаш сериозно обвързване, трябва да си по-сериозна самата ти.

rroza

• Full Member
« Отговор #969 -: Юни 09, 2015, 03:45:25 pm »
При мен броенето на страници е в обратен ред- новите коментари излизат на 1-ва страница, в случая твоя хорар е на 2-ра, затова е най-добре да се дава линк към картата, когато се дава обратна връзка или както в случая, продължаваме обсъждането на въпроса по картата
По мое виждане и мнение, проблемът е от ретрограден Меркурий У3 за теб- приемаш погрешно това, което ти се казва. Той е представен от Уран в негов 3д- може да е малко нервен, но предстои на Юпитер съУ3 за него да извърши хармоничен аспект с Уран, така че се готви да чуеш гръмки и пламенни думи от негова страна. Не мисля също, че изпитва ревност в момента, по-скоро е затруднен по отношение на чувства и интимна област в момента- ретро Мерка У5, У8 в 5д за него, но те обича- Слънцето У1 за теб в негов 5д. Имате много сходящи хармоничени аспекти между основни сигнификатори, а също и на Луната, така че нещата ще вървят на добре за вас.
Сатурн У12, У1 в 10д. за него в разходящ нехармоничен аспект с Нептун У2, У3 в негов 2д. показва, че има финансови неуредици, свързани с работата, за които не говори.
Тези гръмки думи/ червеното/ -как да ги разбирам-някой упрек или хубави думи?

akruks

• Hero Member
« Отговор #970 -: Юни 09, 2015, 04:06:33 pm »
Тези гръмки думи/ червеното/ -как да ги разбирам-някой упрек или хубави думи?
Правилно отбелязах, че имаш проблем с възприятията в момента. Нали написах, че нещата ще се развият добре за вас- щеше ли да го напиша, ако се задава буря??
Ти под гръмки и пламенни думи само скандал и разгорещен спор ли разбираш?

rroza

• Full Member
« Отговор #971 -: Юни 09, 2015, 04:40:16 pm »
Правилно отбелязах, че имаш проблем с възприятията в момента. Нали написах, че нещата ще се развият добре за вас- щеше ли да го напиша, ако се задава буря??
Ти под гръмки и пламенни думи само скандал и разгорещен спор ли разбираш?
Правилно отбелязваш, не отричам :) . Но в момента  разправиите ни са големи , само отношения изясняваме.

akruks

• Hero Member
« Отговор #972 -: Юни 09, 2015, 07:01:59 pm »
Правилно отбелязваш, не отричам :) . Но в момента  разправиите ни са големи , само отношения изясняваме.
Абе я се хванете и *****ете, и ще ви мине  :012:
Моят козел нали е с  лъвска Луна и навремето като бяхме в такъв период, на изясняване, се разплака, а накрая гръмко отсече "Обичам те, ма патко!"  :D :D :D

rroza

• Full Member
« Отговор #973 -: Юни 09, 2015, 09:46:41 pm »
Абе я се хванете и *****ете, и ще ви мине  :012:
Моят козел нали е с  лъвска Луна и навремето като бяхме в такъв период, на изясняване, се разплака, а накрая гръмко отсече "Обичам те, ма патко!"  :D :D :D
Смей се ти, ей сега пак имаше драми- изневерявам ли ,какво ли? И той е с лъвска луна на 14,5 гр :) Та като му мине сега Венера връз Луната да видим. Но  твърди ,че не ме обича.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #974 -: Юни 09, 2015, 09:56:28 pm »
Чудя се има ли друга жена до човека, държи се супер странно и незнам какво да си мисля .