Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356756 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #1020 -: Юни 25, 2015, 04:22:01 pm »
Това какво ще рече?
Че е затруднен в личен аспект и по отношение на интимна тема, пари, които има да получава или дължи- нещата по 8д.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #1021 -: Юни 25, 2015, 04:27:07 pm »
Благодаря Акрукс  :58:
Frankly, my dear, I don't give a damn.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1022 -: Юни 27, 2015, 02:03:27 am »
Въпросът ми е: Х (назован по име) нарочно ли ме е лъгал?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #1023 -: Юни 27, 2015, 10:19:43 am »
Не. Правил се е на велик. Бил е с големи очаквания, големи думи, много емоционален. Имал е някакви оптимистични идеи, с които да те плени, да събуди в теб чувства, любов.
Разговаряли ли сте за ценности - твои, негови? Уж има допирни точки там, а твоите разбирания и неговото ежедневие и работа са в конфликт, има някакво замъгляване там.
Може с емоции да е желал да те "манипулира", да печели позиции.
Ти си доста властна и категорична относно постиженията си. А той може да пречупва всичко през емоциите, сърцето си.
Виж този Уран на асц. Прецени дали с твоето поведение не го объркваш.
Твой у1 и у5 вървят към съвпад в чувствения Рак, в твой 3 дом. Любовта те вълнува, имаш нужда да говориш за нея.
Негов у5 е Уран, на Асц - и той се вълнува от любовта и дали се е загнездила в теб. Но може да го показва по нестандартен начин. Стар упр на 5 дом е ретро Сатурн в Скорпион. Да не мисли за някакви минали неща? Да се е спуснал в своите си дълбини. Сатурн е в твой 8 и негов 2 дом.  :-* Имали ли сте сексуална връзка в миналото?

А ти хитруваше ли много тънко, леко, манипулаторски, когато говореше за секс? Любопитство.  :38: ;D
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1024 -: Юни 27, 2015, 11:53:52 am »
Въпросът ми е: Х (назован по име) нарочно ли ме е лъгал?
С Нептун У12 в 12д по-скоро си внушаваш, че те лъже- при него Венера У1 тепърва ще извърши съвпад с Юпитер У3, в знак лъв- може да преувеличава в приказките, но това предстои да се случи, защото аспектът е сходящ, за лъгане- не излиза по картата да е лъгал, дори напротив- в приятелството е като рицар- сърцат, великодушен и щедър.
По картата на теб излиза да си по-гъвкава в общуването, да лавираш и при нужда да плъзгаш отсрещния  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12775
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1025 -: Юни 30, 2015, 01:13:32 pm »
Жена пита :" Ще предприеме ли мъжът Х. някакви действия  в посока  романтично(любовно) ангажиране   към мен  в  следващия един месец ?" "
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1026 -: Юни 30, 2015, 05:39:58 pm »
Жена пита :" Ще предприеме ли мъжът Х. някакви действия  в посока  романтично(любовно) ангажиране   към мен  в  следващия един месец ?" "
Все още е много рано да се пита - асцендентът е в нулев градус. Да не би да се познавате отскоро?
По-задълбочени отношения не мисля, че ще има засега, комуникация само може би.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12775
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1027 -: Юни 30, 2015, 11:32:04 pm »
Веско, благодаря за вниманието-да, отскоро се познават и точно са на ниво комуникация. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

rroza

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #1028 -: Юли 02, 2015, 11:11:31 am »
При мен броенето на страници е в обратен ред- новите коментари излизат на 1-ва страница, в случая твоя хорар е на 2-ра, затова е най-добре да се дава линк към картата, когато се дава обратна връзка или както в случая, продължаваме обсъждането на въпроса по картата
По мое виждане и мнение, проблемът е от ретрограден Меркурий У3 за теб- приемаш погрешно това, което ти се казва. Той е представен от Уран в негов 3д- може да е малко нервен, но предстои на Юпитер съУ3 за него да извърши хармоничен аспект с Уран, така че се готви да чуеш гръмки и пламенни думи от негова страна. Не мисля също, че изпитва ревност в момента, по-скоро е затруднен по отношение на чувства и интимна област в момента- ретро Мерка У5, У8 в 5д за него, но те обича- Слънцето У1 за теб в негов 5д. Имате много сходящи хармоничени аспекти между основни сигнификатори, а също и на Луната, така че нещата ще вървят на добре за вас.
Сатурн У12, У1 в 10д. за него в разходящ нехармоничен аспект с Нептун У2, У3 в негов 2д. показва, че има финансови неуредици, свързани с работата, за които не говори.

Както обещах ,пак давам частична ОВ по подчертаното в червено:Няма НИКАКВА ревност към мен. Но няма и НИКАКВИ чувства-заяви ми го категорично! Прекратили сме и всякакви интимности. Благодаря ,Акрукс.
П.П.Линк към картата има в цитата на Акрукс

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #1029 -: Юли 02, 2015, 11:28:07 am »
Може ли да погледнем и моя хорар. Въпросът ми е дали ще се задълбочат отношенията ми със С. Сега май само аз го искам а той... сякаш ме има само за приятел. Дали ще се промени това

akruks

• Hero Member
« Отговор #1030 -: Юли 02, 2015, 12:49:53 pm »
Може ли да погледнем и моя хорар. Въпросът ми е дали ще се задълбочат отношенията ми със С. Сега май само аз го искам а той... сякаш ме има само за приятел. Дали ще се промени това
Поставила си себе си и кариерата на пиедестал, нп си го мислиш иначе; той пък е отдаден на ежедневна работа, където влага енергия, но в картата има индикации да заздравите връзката си- от вас зависи обаче, няма как с вълшебна пръчица някой да ви подгрява огъня- вие сте тези, които трябва да му слагате съчки и да го пазите от дъжд и вятър.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #1031 -: Юли 02, 2015, 12:55:05 pm »
Ех, че хубаво го каза :) Мерси  :-*

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #1032 -: Юли 02, 2015, 04:34:39 pm »
Любовни хорари  :engel016:

Ще имам ли връзка с В?  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
« Отговор #1033 -: Юли 02, 2015, 07:39:19 pm »
Любовни хорари  :engel016:

Ще имам ли връзка с В?
Приятелство, любов, секс, общуване, срещи- това ще има, но до сериозна връзка едва ли ще се стигне- липсва връзка между У1 за двама ви.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #1034 -: Юли 02, 2015, 08:06:59 pm »
Благодаря :-) Тръпката е от пръв поглед ;-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински