Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1355973 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Любовни хорари
« Отговор #1095 -: Юли 04, 2015, 06:22:23 pm »

Относно общественото неодобрение, сигурно на повечето хора ще им минава през ума, че момичето е с дядката заради някаква материална изгода (както и на нас ни минава :012:), но това важи за повечето връзки, където жената е видимо по-млада. Тя пък да не се впечатлява толкова.

Айде, айде... стига сте злобяли   :19: :012:

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #1096 -: Юли 05, 2015, 01:20:59 pm »
Питането ми е има ли чувства , назован е по име .Въпросът ми е провокиран от странното поведение на човека, към мен и към други хора от обкръжението ни .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1097 -: Юли 05, 2015, 02:10:42 pm »
Питането ми е има ли чувства , назован е по име .Въпросът ми е провокиран от странното поведение на човека, към мен и към други хора от обкръжението ни .
Всеки човек има чувства, дори да е пълен дебил.
Ако те интересува дали е влюбен в теб или в някоя от приятелките ти- не е.
Не знам в какво се изразява странното му поведение, според картата е възможно да е от друга националност и да е семеен или пък обвързан със семейните традиции.

Деси

• Newbie
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #1098 -: Юли 05, 2015, 02:19:14 pm »
Има, има, даже голяма страст, обаче какво ви спира? Има ли женен някой от вас? Май че ти си обвързана?

Деси

• Newbie
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #1099 -: Юли 05, 2015, 02:21:37 pm »
А! Тя и акрукс е писала, че има обвързан. Аз виждам страст обаче - Слънце, Марс, Плутон... И някакъв гняв има - може би не може да се преодолее някакво положение?
« Последна редакция: Юли 05, 2015, 02:23:33 pm от Деси »

adelina

• Hero Member
« Отговор #1100 -: Юли 05, 2015, 02:41:54 pm »
По моя информация нещо , което разбирам от други хора не от него има дете , но за какво става въпрос не знам, не говори за тези неща , а иначе имам подозрения , че е арменец  , което май говори за някаква обвързаност с семейни традиции.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1101 -: Юли 05, 2015, 02:46:55 pm »
Пък аз помислих, че питаш дали има чувства към теб. Обикновено така се задават въпросите, твоя въпрос не го разбирам.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
« Отговор #1102 -: Юли 05, 2015, 03:17:41 pm »
Пък аз помислих, че питаш дали има чувства към теб. Обикновено така се задават въпросите, твоя въпрос не го разбирам.
Да за това ставаше въпрос дали има чувства към мен , правилно си ме разбрала.Скарахме се и той обвинява  приятелка ми за тази караница,а тя идея си няма за какво става въпрос.Нещата бяха наред до момента в който той не си вкара някакъв филм в неговата глава за интриги и разни такива неща .Понеже скри от мен че има дете , а моята приятелка ходих с негов приятел, който знае за това , и реши,че приятелка  ми заради мен е разпитвала гаджето си за него и ми е казала, че има дете .Страст има определено в това съм сигурна .

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1103 -: Юли 05, 2015, 04:32:00 pm »
По-скоро май ти не си наясно с чувствата си – Луната У5 е в твой 12 дом. Може би тайно го харесваш - Луната е в знака на неговия У5, но двете вървят към квадрат, така че не се очертава романтична връзка засега. Самият той си е поставил ограничение в чувствата си и в общуването в тази насока.

adelina

• Hero Member
« Отговор #1104 -: Юли 05, 2015, 05:35:00 pm »
По-скоро май ти не си наясно с чувствата си – Луната У5 е в твой 12 дом. Може би тайно го харесваш - Луната е в знака на неговия У5, но двете вървят към квадрат, така че не се очертава романтична връзка засега. Самият той си е поставил ограничение в чувствата си и в общуването в тази насока.
Връщам ти обратна да прав си така е има ограничения ,но аз и не само аз усещам и виждам прояви на голяма ревност там.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1105 -: Юли 05, 2015, 09:57:31 pm »
Аз питам  за приятел "до 3мес. И ще създаде ли интимна връзка?"
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1106 -: Юли 05, 2015, 10:50:01 pm »
Според мен не, по-скоро може би възможност за секс.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1107 -: Юли 06, 2015, 01:09:50 am »
Аз питам  за приятел "до 3мес. И ще създаде ли интимна връзка?"
до 3 мес. може да има сексуална връзка, която да пази в тайна, сериозна връзка ще има по-късно, за което ще научиш тогава

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1108 -: Юли 08, 2015, 02:15:12 pm »
Една приятелка пита има ли X (мъж) сексуални желания към Y (жена)?

akruks

• Hero Member
« Отговор #1109 -: Юли 08, 2015, 03:03:02 pm »
Една приятелка пита има ли X (мъж) сексуални желания към Y (жена)?
Харесва си я тайничко, но е предан на семейството си, не си развява Марса извън дома.