Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1355846 пъти)

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
Re: Любовни хорари
« Отговор #1125 -: Юли 09, 2015, 04:41:25 pm »
Боже, ужасни истории.  :( :-\ Как тия хора се отървават безнаказани, не знам. Да ви кажа, едно от нещата, които най-много ненавиждам е това. Намирам го за изключително извратено и ужасно. Дори убийци ще ми станат по-симпатични в сравнение с тези. А да не говорим да изнасилваш собственото си дете. Не знам какъв изрод трябва да си просто. Повръща ми се само като си помисля.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Happy58

• Гост
« Отговор #1126 -: Юли 09, 2015, 04:50:19 pm »
Боже, ужасни истории.  :( :-\ Как тия хора се отървават безнаказани, не знам. Да ви кажа, едно от нещата, които най-много ненавиждам е това. Намирам го за изключително извратено и ужасно. Дори убийци ще ми станат по-симпатични в сравнение с тези. А да не говорим да изнасилваш собственото си дете. Не знам какъв изрод трябва да си просто. Повръща ми се само като си помисля.

То затова по цял свят, самите затворници се отнасят с тези хора по много жесток начин. Дори затворниците, закоравелите престъпници, не признават/не приемат такова деяние - насилие върху дете. Чудила съм се, но е така - мислех, че е само по филмите, но се оказа, че дори и в България е така.

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #1127 -: Юли 09, 2015, 04:56:52 pm »
То затова по цял свят, самите затворници се отнасят с тези хора по много жесток начин. Дори затворниците, закоравелите престъпници, не признават/не приемат такова деяние - насилие върху дете. Чудила съм се, но е така - мислех, че е само по филмите, но се оказа, че дори и в България е така.

Да, направо си е зловещо като го разберш от първа ръка. В западна Европа има доста такива случаи ( за съжаление). На мен лично са ми споделяли жертви, които са били насилвани от някой от "семейството " като малки ( най-често чичо или вуйчо). Тези момичета после са травмирани за цял живот. Сещам се като откриха този изроод в Австрия преди години. Където имаше 7 деца от собствената си дъщеря, родени в мазе и я държал там към 20 години. Чак ми се доповръща , като му гледах снимката по сайтовете. Имаше нещо супер гадно в излъчването. А пък жените им ,дето  си траят , не падат по-далече от тях. Предполага се , че на този жена му е знаела за това и нищо не е направила.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #1128 -: Юли 10, 2015, 10:22:24 pm »
Скарахме се туку що жестоко и въпросът ми е ще се видим и пак .
« Последна редакция: Юли 10, 2015, 10:24:35 pm от adelina »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1129 -: Юли 11, 2015, 02:54:05 am »
Скарахме се туку що жестоко и въпросът ми е ще се видим и пак .
Слънцето У1  е извършило опозиция с Плутон У3 за него, което показва кавгата. Предстои Венера У3 за теб да квадратира Сатурн У1- ще изпушиш и ти, няма да се кротнеш, Слънцето У1 за него ще квадратира Уран У1 за теб, ще се влошат отношенията , но след време би трябвало да се съберете или поне да подобрите отношенията си- Слънцето У1 за него ще извърши тригон със Сатурн у1 за теб, както се случва- след бурята изгрява дъга.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #1130 -: Юли 11, 2015, 06:28:11 am »
АСЦ си е наред, ранен е до 3гр.
 Да не те посети/потърси на работното място- Луната У3 за него в сходящ хармоничен аспект с Уран У4 за теб в твоя 6д.
Благодаря за отговора аркус на последния ми хорар, и ти връщам обратна за този .Човекът се обади едва когато бях почнала вече нова работа , така че се оказа права , че има нещо общо с работата .

Entice

• Full Member
  • Публикации: 119
  • Аз живея, а не злобея !
« Отговор #1131 -: Юли 11, 2015, 12:13:03 pm »
Ами не съм разбрала, да , за картата на детето. А иначе няма как да й взема часа на раждане , защото аз се занимавам с други неща и ще вземат да решат нещо тия хора. Сега наблюдавам поведението и на двамата и той си гледа детето, а момиченцето си играе с други деца. Аз онази вечер казах на бабата какво се случва и сигурно са реагирали и забранили някои неща.
Надявам се наистина просто да е било приятелско отношение, въпреки това което изглеждаше.

Благодаря.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1132 -: Юли 12, 2015, 05:02:13 pm »
Направих една грешка в един контакт ,на любовна основа, според този Хорар ще се възобновим ли контакт отново или е невъзможно ...

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1133 -: Юли 12, 2015, 06:51:33 pm »
Късметлия, дамата ти е ретро Венера. Явно я харесваш, а и тя не е безразлична към теб. Ще пофлиртува с меркурианеца, който е хлътнал с двата крака, и като ѝ омръзне, ще се върне. Тогава ще си говорите по-другояче, ти ще си в по-добра позиция.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1134 -: Юли 12, 2015, 06:59:02 pm »
аз малко се поосрах , скрих малко истини , за да мога да разбера какъв човек , имам насреща , дали е само за секс или нещо сериозно и като разбра , че съм лъгал ( което не обичам да правя ) ми би шута. Вярно , че имаше любов , флирт ... дано пак се чуем. Съжалявам ... дано чувствата от другата страна почукат на вратата

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1135 -: Юли 12, 2015, 07:10:42 pm »
Големи хора сте, ще се разберете. Пробвай с обаждане/писмо/съобщение/У3 да ѝ обясниш положението.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1136 -: Юли 12, 2015, 07:15:14 pm »
едва ли Рептил,  молих й се , но не иска да имаме контакт , единствено след време дано да размисли ... на това се надявам. Беше голяма любов , но ми стана гадно , че така постъпих , а не исках да почваме с леглото първо ... това беше причината да излъжа.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1137 -: Юли 12, 2015, 07:25:09 pm »
Направих една грешка в един контакт ,на любовна основа, според този Хорар ще се възобновим ли контакт отново или е невъзможно ...
Според мен засега май няма да иска (Венера за нея У3 в сходящ квадрат със Сатурн У1 за теб), но после може да реши. Повече зависи от нея, много се двоуми според мен.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1138 -: Юли 12, 2015, 07:30:00 pm »
Да , не мисля , че ще се видим сега точно , но въпроса ми е за вбъдеще дали ще имам контакт поне приятелски

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #1139 -: Юли 12, 2015, 07:42:53 pm »
Веско, заговори я  :)
Грег, ти що лъжеш