Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365813 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #1200 -: Юли 28, 2015, 06:28:54 pm »
Сега видях ,че има тема и за любовни хорари...Въпросът зададен от мен е :Има ли той  все още чувства към мен?
Благодаря предварително!
Премахни тогава публикацията си в темата за общи хорари- да не искаш на двете места да пишем по една и съща карта и въпрос.
И да преминем към въпроса- Кой дали има още чувства към теб- мъжа ти, любовника, приятел, брат, съученик, колега, в какви отношения сте били, ако сте имали взаимоотношения изобщо- дай малко светлина по въпроса, не хвърляме боб в крайна сметка, нали трябва да се уточнят основните сигнификатори по въпроса!

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1201 -: Юли 28, 2015, 08:26:13 pm »
Как кой, прословутият Назован Поиме :)

Ванеса, приятна си му, харесват му определено физическите ви контакти, но някакви невероятни чувства не се виждат. Ти излизаш доста по-хлътнала по него, отколкото той по теб.

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #1202 -: Юли 28, 2015, 08:40:38 pm »
Премахни тогава публикацията си в темата за общи хорари- да не искаш на двете места да пишем по една и съща карта и въпрос.
И да преминем към въпроса- Кой дали има още чувства към теб- мъжа ти, любовника, приятел, брат, съученик, колега, в какви отношения сте били, ако сте имали взаимоотношения изобщо- дай малко светлина по въпроса, не хвърляме боб в крайна сметка, нали трябва да се уточнят основните сигнификатори по въпроса!

Махам я.!!!
 Имахме връзка ....4 години приятели а след това интимна...Сега от скоро не се чуваме...Аз тайничко се надявам да има поне малко любов от негова страна...От моя все още има...

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #1203 -: Юли 28, 2015, 08:42:05 pm »
Венера У1, У8 отива към съвпад с Юпитер У3 в негов 12д, може да се срещне тайно с някоя дашна дама заради единия секс, основно е ориентиран към дома и семейството- в крайна сметка те са му най-важни- Луната У10 с последен аспект съвпад със Сатурн У4, У5
Мерси akruks! А това, че Венера негов У1,У8 е ретро как би могло да се тълкува в хорара?

akruks

• Hero Member
« Отговор #1204 -: Юли 28, 2015, 08:45:27 pm »
Не е смешно, защото досега много случаи съм имала, когато пиша, че сексът им е прекъснат, а то не е имало никога, че са се скарали, а то не са се срещали никога и всякакви фантасмагории. По тази карта У1 и У12 на всеки един е в сходящ хармоничен аспект с У1, у12 на другия- тепърва може да осъществят тайна връзка. Луната, която е диспозитор на заключен знак в негов 1-ви дом и разположена в негов 5-ти дим е в началото на знака- тепърва предстои да извърши хармонични аспекти ссъс Слънцето У8 за питащата, с Меркурий У1, 3, 12 за г-н неназован по име, след това с Уран У8 за него и накрая с Юпитер у1, 12, съУ3 за нея- срещи, секс, тайна връзка- това може да се случи, но за чувства- Плутон У5 за него е ретро и в разходяща опозиция със заточен Марс У5 за него в негов 1д, разположен в заключен знак- нито е влюбен, нито предстои да му се случи, гледа си кефа и толкова.

wanesa24

• Full Member
« Отговор #1205 -: Юли 28, 2015, 08:47:44 pm »

Ванеса, приятна си му, харесват му определено физическите ви контакти, но някакви невероятни чувства не се виждат. Ти излизаш доста по-хлътнала по него, отколкото той по теб.
[/quot

Да...прав си..."Невероятни" едва ли вече може да има...Но аз все си мисля ,че от негова страна чувствата бяха не показани и подтиснати...А то въобще не ги е имало...
Благодаря!!

akruks

• Hero Member
« Отговор #1206 -: Юли 28, 2015, 08:48:26 pm »
Имахме връзка ....4 години приятели а след това интимна...Сега от скоро не се чуваме...Аз тайничко се надявам да има поне малко любов от негова страна...От моя все още има...
картата на мен не ми потвърждава написаното от теб.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1207 -: Юли 28, 2015, 08:52:30 pm »
Мерси akruks! А това, че Венера негов У1,У8 е ретро как би могло да се тълкува в хорара?
Като връщане към нещо, което вече се е случвало- Венера, докато е била в лъв се е срещнала вече с Юпитер, сега като се движи назад ще се срещнат отново.

wanesa24

• Full Member
« Отговор #1208 -: Юли 28, 2015, 09:23:05 pm »
картата на мен не ми потвърждава написаното от теб.

Благодаря akruks...За кое по точно не ти потвърждава картата?Че сме имали интимна връзка или ,че все още има чувства от моя страна?

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1209 -: Юли 28, 2015, 09:36:28 pm »
Съвсем добронамерено беше, Акрукс. Просто това "мисли ли/чувства ли/еди-какво си прави ли назован по име" е като някакво заклинание, което се повтаря е началото на всеки въпрос. Не съм видял някоя да пита "има ли си и друга любовница любовникът ми", все е назован :) Иначе си права за филмите, редовно ги има.

Ванеса, вижда се, че ти искаш да се върнеш при него и че ти имаш чувства. Какво се е случвало 4 години назад не е видно. Възможно е той да те потърси след някоя и друга седмица, но недей търси някакъв особен скрит смисъл извън най-очевидния.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1210 -: Юли 28, 2015, 09:48:49 pm »
Благодаря akruks...За кое по точно не ти потвърждава картата?Че сме имали интимна връзка или ,че все още има чувства от моя страна?
за това, което ти си написала, че е имало до този момент между вас, а аз съм цитирала тази част от коментара ти, под която съм написала моя коментар
писна ми вече да се обяснявам

wanesa24

• Full Member
« Отговор #1211 -: Юли 28, 2015, 09:49:38 pm »
Съвсем добронамерено беше, Акрукс. Просто това "мисли ли/чувства ли/еди-какво си прави ли назован по име" е като някакво заклинание, което се повтаря е началото на всеки въпрос. Не съм видял някоя да пита "има ли си и друга любовница любовникът ми", все е назован :) Иначе си права за филмите, редовно ги има.

Ванеса, вижда се, че ти искаш да се върнеш при него и че ти имаш чувства. Какво се е случвало 4 години назад не е видно. Възможно е той да те потърси след някоя и друга седмица, но недей търси някакъв особен скрит смисъл извън най-очевидния.

Reptil....знаеш ли,аз не очаквам пак да се влюби в мен за втори път...но и знам ,че е като обсебен от мен (това са негови думи)...но как за толкова години не се научих да правя секс...аз не знам как се прави..аз правя любов.!!!Та за това съм решила да го игнорирам от живота си завинаги...
Благодаря ти още веднъж!!!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1212 -: Юли 28, 2015, 09:54:08 pm »
Хубаво би било да ги умеем и двете и най-вече да знаем как да разграничаваме правене на секс от правене на любов. Любов се прави с малкото избрани, секс - с подходящ обект за удоволствие.  :)

Извинявам се за офтопика, но не се сдържах. Имам транзитна квадратура на Марс към Венера в 5 дом.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #1213 -: Юли 28, 2015, 10:10:33 pm »
...но как за толкова години не се научих да правя секс...аз не знам как се прави..аз правя любов.!!!Та за това съм решила да го игнорирам от живота си завинаги...
Нормално е сексуалните взаимоотношения да са израз на любов между двама души, какво е това- обичам го, ама не мога да правя секс с него- това може да го напише само някоя монахиня за Господ.
Като си решила да го игнорираш, тогава защо питаш дали той имал още чувства към теб?
Та чак регистрация тук си направила по този повод  :29:

wanesa24

• Full Member
« Отговор #1214 -: Юли 28, 2015, 10:28:50 pm »
Нормално е сексуалните взаимоотношения да са израз на любов между двама души, какво е това- обичам го, ама не мога да правя секс с него- това може да го напише само някоя монахиня за Господ.
Като си решила да го игнорираш, тогава защо питаш дали той имал още чувства към теб?
Та чак регистрация тук си направила по този повод  :29:

Аkruks...май нещо не ме разбра! Аз също смятам като теб и мисля ,че секса е израз на любов! Но ако е само секс без да има любов ...тогава не ми се получава и съм способна да  игнорирам човека.
А що се отнася до моята регистрация....не е заради това! Астрологията ми е хоби...с Уран в 1 дом съвпад с АЦ
Благодаря за отговора още веднъж!