От слънчевата сфера всички планети "дърпат" в определени посоки, човекът е в центъра на наталната карта. Поляризацията провокира събития.
Алфа,а Земята къде е в момента,като зодиакален знак,или по-скоро съзвезие?Нали е планета,тя накъде дърпа?Мисля,че е винаги опозиция на Слънцето,или греша?Планетата Земя в козирог сега,или стрелец с прецесия.
Да не пиша некви пълни глупости сега
Това с дърпането е метафорично и се смята по-сложно, нещото за което съм почти сигурен е "попивната точка" на Земята, която описах в тази тема:
https://astra.la/forum/index.php?topic=1332.0Марс е квадрат затъмнението на 29.08.21г и опозиция на 10.01.22г.Стрелец и близнаци са човешки знаци,това,което предстои с човешка намеса ли е свързано?
Това, което предстои е полусума на Адмет и Плутон върху 0 градуса в Овен(попивната точка на Земята) чиято кулминация се пада на
13-ти Март 2022-ра година. Тоест, енергиите на тези две планети ще се преплетат и ще се просмучат във земната аура, което ще предизвика събития свързани с техният характер. Плутон е трансформация, него си го знаем, а Адмет е тежест, материя, почва, дълбоко заровено, с корени, първично, бавно, солидно.
Това е дълбока, тотална, коренна трансформация на целият свят.
Последното такова събитие е било по времето на Индийското въстание. Според мен... това ще е глад, затова накупете храна и кажете на всички близки да си купят от Ноеври-Декември (за всеки случай).
Плутон е свързан с обмяната на веществата в организма, с храносмилането, хормоните, циркулацията на веществата (дано да няма усложниения от ваксините) За датата съм сигурен на 1000%, но не и за събитието.