Автор Тема: Астрологични наблюдения и впечатления  (Прочетена 33510 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Астрологични наблюдения и впечатления
« Отговор #60 -: Септември 28, 2016, 03:43:28 pm »
При мен от 7-8 години продължава, но се обърна на градус от нат. Слънце, не успяха да съвпаднат в един и същи градус. Голяма каръщина!

Любов... имало е, да. Но успя да ме изкара от връзка с венерин типаж /Телец с изгряваща Венера/, която изначално нямаше бъдеще. И впоследствие го видях с други очи, за което изобщо не съжалявам. Благодарение на това успях да прогледна за други човешки качества.
« Последна редакция: Септември 28, 2016, 03:46:45 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #61 -: Септември 28, 2016, 03:57:54 pm »
 ;)
Аспекта на пр. слънце към натална планета винаги е по-силен и с по-голямо отражение в живота на натива от аспекта на пр. планета към натално слънце. В личността се интегрират значенията на венера при съвпада на пр. слънце, но тук при 5 г. дете не трябва да забравяме, че и натално има такъв съвпад така, че прогресията няма чак такова значение.

M, даааааа, а пък моето пр.Слънце май само един съвпад с нат.планета (ще) направи  ;D  ??? :d030:
Над силата е само умението да я владеем!

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #62 -: Септември 28, 2016, 04:01:07 pm »
Тъкмо сметнах, че пр.Слънце ми е било в съвпад с натална Венера, когато съм била на 14  :012: Никаква любов, естествено, просто съм се чувствала добре в кожата си, супер добре даже  :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #63 -: Септември 28, 2016, 04:04:18 pm »
Тогава си навлизала в пубертета... А поне първо платонично увлечение нямало ли е тогава?

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #64 -: Септември 28, 2016, 04:18:15 pm »
Е, някакво харесване може и да е имало, но нищо особено. щом изобщо нямам спомен  :)
Първи отношения съм имала на 16, чисто платонични - тогава СД Нептун от 4 дом е бил в тригон към натална Венера в 8-ми, това вече е поработило :)
Слънце У12, Нептун У7/8, Венера У3/10.
« Последна редакция: Септември 28, 2016, 04:23:22 pm от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #65 -: Септември 28, 2016, 04:19:01 pm »
 Лили, аз не бих го определила като каръщина, от начинът, по който изразяваш своята Венера тук, но може би след година и половина ще ти мине "ядосаното" -единият градус не разваля, нито пропуска събитийността. 10-11 години преди това, при долния съвпад на пр. Слънце и Венера по скоро може да се говори за каръщина в този ред на мисли, ако си спомниш какво "неслучване " си имала +/- година и половина напред или назад.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #66 -: Септември 28, 2016, 04:21:02 pm »
Спомням си как първият ми братовчед още в 1 клас изпращаше една съученичка до тях, носеше ѝ раницата. Ама без да знае, на високо се е целил, той е с Венера в Телец в съвпад със Слънце и Юпитер - минаха години, съученичката се премести в Москва и стана звезда в един ТВ риалити формат.  ;D

Рени, аз с моята Венера не плащам данък обществено мнение и не съм тръгнала да събирам овации. Истинското е скрито от очите на любопитните, гледайте под повърхността.  :)
« Последна редакция: Септември 28, 2016, 04:23:25 pm от Lilla »

Рени

• Hero Member
« Отговор #67 -: Септември 28, 2016, 04:25:17 pm »
То няма и как да ти/ ни  се получи с ретроградна Венера, нито с плащането, нито със заплащането.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #68 -: Септември 28, 2016, 04:30:27 pm »
Рядко бия тъпан за личния си живот, особено ако става въпрос за отношения, които са изключително важни за мен.

Ако за някой съм споменала на публично място, в повечето случаи е сигурен белег, че няма истински чувства, а само симпатия или плътско влечение. Не смятам и за необходимо да се афишира с кого си лягаш и кой ти сервира кафенце в леглото, било то и покрай някой астрологичен транзит.  :)

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #69 -: Септември 28, 2016, 04:33:09 pm »
Рядко бия тъпан за личния си живот, особено ако става въпрос за отношения, които са изключително важни за мен.

Ако за някой съм споменала на публично място, в повечето случаи е сигурен белег, че няма истински чувства, а само симпатия или плътско влечение. Не смятам и за необходимо да се афишира с кого си лягаш и кой ти сервира кафенце в леглото, било то и покрай някой астрологичен транзит.  :)

Че то там се крие истината/ :)
Какво правим иначе..

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #70 -: Септември 28, 2016, 04:42:25 pm »
Моята Луна няма потребност да бъде видима с най-личното.  ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #71 -: Септември 28, 2016, 05:02:27 pm »
"Очаквам да гледате под повърхността, за да разберете кой съм и защо съм" е капанът, в който се поставят нативи с  лични ретро планети и е толкова изтощително това, че често изпада(ме) в състояние на изолация, асоциалност. В случая, природата и качествата на Венера не се развиват, така остават често непроявени. Липсата на желание да се проучат нуждите на Венера по социален начин е заменена от това да се гледа на нейният принцип с прекалено критично око и силно егоцентрично, не допускайки, че другите също имат Венера и я преживяват точно по същия начин. Обръщането на Венера по прогресия позволява на човека с ретро Венера да осъзнае, че(ще) е изолиран в сферата на нейните прояви, дотогава, докато не се убеди в противното, чрез споделяне  на преживяванията, чувствата, предпочитанията и интересите си с другите.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #72 -: Септември 28, 2016, 05:07:02 pm »
Рени, за пореден път повтарям, че в тоя живот не съм останала с "неизявена" Венера, колкото и да ви се ще да я видите като такава.  :)

И доказателства за това не смятам за представям, би било глупаво.

Концентрирайки се върху чужди "непроявени" качества, подценяваме значимостта на личните си проблеми, а времето лети...

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #73 -: Септември 28, 2016, 06:24:10 pm »
Значи, в момента имам прогр. Слънце точно връз Венера, партил. И прогресивна Венера партилен квадрат с нат Слънце. И на дсц. И никакви извънредни черезвичайности. И картата ми е кардинална, не е като да трябва да чакам пет години след аспекта. Та, хайде холан!
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #74 -: Септември 28, 2016, 06:25:40 pm »
Диди, ти нали имаше заточена Венера? Просто я затрий от хороскопа, тя не съществува!  :72: