Може и да съм психолог, как така определи какво не съм ?
Астрологията не се занимава с душевните терзания на хората. Когато преценя изслушвам личния проблем, на някой допитал се до мен, но тогава той вече не ми е клиент.
А ти как определи другите астролози какво не са?
И прочети внимателно какво написах, като под "изливане на душата" не съм имала предвид разказване на сълзливи истории, в стил "Лична драма", а споделяне на поверителна информация, каквато няма как да получиш, ако човекът отсреща не е сигурен в теб и не те усеща близка, накратко нямате добра синастрия и енергообмен!
Чета. Чети и ти.
Не съм коментирала другите астролози "какво не са". Отговорих ти на
че не си психолог и психиатър
Ако някой има желание да сподели лична информация, проблем, поверителна - го прави и затова не е нужно да го таксувам като клиент, го обясних.
Ако аз съм добър астролог ще разчета за какво идва при мен клиента, в периода, какво иска и какво не иска да си излее.
Не питам, това не е работа на астролога. За мен е важно да има дистанция, за да не се губи обективността.
Аз не съм състрадателна, съпричастна съм, не паля свещи, не пускам музика, аромати, но и не коментирам кой за какво, къде и защо. Синастрично не си подхождам с почти никой. Въпреки това, имам два случая, в които не се е получил,как го казахте, енергообмен.