Нещо такова трябва да е картата, ако приемем въпроса за адекватен. На мен ми е доста криво заради конкуренцията, която спечели, както се вижда в картата. И пари няма, ясно е.
Хорааааа, за онези, които следят развитието, през лятото късметът ме срещна с трима мъже, с които станахме групичка за идеи и сме уонаби манияци да печелим пари/проекти по тях. Първият път с идеята взехме награда без пари.
Тази седмица участвахме в един софийски общински хакатон, нерде Ямбол, нерде Стамбул, но да се популяризираме и да сме в играта.
Модифицирах идеята, бях много активна пак, достигнахме финал, днес презентирах, малко спорни транзити.
Бидейки хакатон, спечелиха честно силни ай-ти проекти. На нас там вътъкът не ни достига, а и сме на идейно ниво.
Обачееее.... Журито реши извън регламента да даде специална награда и тя е за нас!
Много съм щастлива. 500 лв, сиреч 125 лв за мен, ама ми е много гот. Като Кобрата, продължаваме напред.
Благодаря на Рени и Акрукс, те предвидиха, че проектът продължава по-успешно.
Е, аз чакам 500 000, ама съм доволна и на малки стъпки, а и признание, което да ни поддържа да не се демотивираме и разхлабим.