Благодаря многоо, Ребека!!! Обади ми се едната жена, коята помага в търсенето и го е видяла в същия район, където и преди са го видяли, ди се скрива в едно мазе. Излезнах от работа, но той е уплашен и не излиза, ако е той. Запушихме мазето, защото сега няма кой да ни отключи, а и трябваше да се върня на работа. След няколко часа се прибирам и ще се опитам да го привикам да излезе и да намеря някой да отслючи мазето. И дано наистина да е той!
Ребека, точно до мазето правят саниране(има цяла площ оградена с ламаринени прегради, където държат оборудването си) няма паметник. Мъжът, на който е мазето е в София и сега издирваме негов контакт. Т.е. хората които ми помагат търсят, аз стоя пред прозореца на мазето, сложих и неговата тоалетна. На обед му оставих храна,.хапнал я е, освен ако не е някой плъх, затова искам да го извадя бързо, но е затрупано с дървени мебели. Вариант е да звъннем на 112 и са ни съдействат, но мисля тази нощ да стоя пред прозорчето сама и са чакам сам да излезе.
Няма плъхове(бях с домоуправителя до вратата на мазето и е чисто), изяжда поредната порция, но не излиза. Не знам дали е той не се показва да го видя, вече не съм сигурна че е моят котарак. Утре ще отворим мазето със съдействието на полицията, ключар и двама представителя на кооперацията. Дано не избяга дотогава, но храната, която оставям вътре изчезва.