Благодаря, akruks.
"Заделила съм" спестени пари, които скоро да внеса като по-голяма сума за предсрочно погасяване. Може би това се вижда като похарчена сума за кредита. Иначе, похарчени пари за кредита/апартамента напоследък са само месечните вноски. Майка ми може би ще иска да ми помогне, ако има такава възможност, но засега не е казала. Аз и като цяло съм й казала мен вече да не ме мисли, да гледа себе си. Така е че по-вероятно да й откажа помощта. Тя има нужда да се погрижи за себе си и своето жилище. Брат имам, но не съм го питала дали ще ми помогне. Нямам такова намерение, като цяло се старая наистина да се оправя сама, а не да притеснявам някого или да завися от друг човек.
Иначе, по 7 дом....може би е станало ясно вече от другата тема, че ме вълнуват и партньорства та. Не мога да отрека, но вече доста време съм сама и започва да ми тежи. Та, сигурно затова и тук излиза като тема :/ Но. Да, двете основни неща, които ме вълнуват на този етап са тези - да го изплатя този кредит да ми се маха от главата и кога най-сетне ще срещна и аз моят човек.
Благодаря още веднъж и Весели и светли празници!