Искам да дам обратна връзка по този хорар, който бях пуснала преди повече от година -
Преди около 6 дни изчезна котарака.
Въпросите ми са свързани с него: "Плюшко ще се върне ли? Откраднат ли е? Къде да го търся?"
не е откраднат, ще се покаже
той си е във вас според мен ,не се изгубил ,просто е скрит.Има ли някоя метална кофа до къщата, локви, все от някъде пие вода.
Котката е представена от к6 ,знак Водолей.Сатурн е в риби.Не се чувства добре,дом на страдание.Като посока северозапад,ниско място до вода.Луната е с последен аспект квадрат с Марс.Луната е в негов 8ми дом.Да не е по любов?
посока север, северозапад, мокри помещения, градина, там, където има граница, преграда с друга къща, двор, стая. Последно е бил с млада жена. Скита някъде и е уплашен. Доста далеч от теб. Сатурн получава аспекти и от у4, и от у8, като диспозиторът му е стационарен в 8 ми дом. Утре Юпитер тръгва и би трябвало да имаш новини.
ако го гледаме по стария у-л Сатурн е в западна посока, съвсем леко северозападна, а по Уран е в югозападна посока, на негова територия е – уран е в производен 4-ти от 6-ти (1-ви за котака), на място където и преди е бил, но понеже Уран е ретро, ще му отнеме повече време да се появи. Все пак последният аспект на Луната е хармоничен – тригон с Плутон, затова краят ще е положителен на въпроса.
Майка ми съвсем случайно е видяла котарака преди няколко дни в един разрушен имот, на около 500 м. от къщи. И да, има река до мястото.
Аз честно казано не повярвах и днес реших да отида да проверя. И да, котаракът беше там, заедно с още 2-3 други котки. Станал е огромен, може би около 6-7 кг. Занесох му храна и реших да го взема, и прибера вкъщи. Направих опит, но искаше да бяга и го върнах отново на същото място. Не исках да го стресирам повече.
Сега се чудя дали да не го взема и заведа на ветеринар за кастриране, и дали ще си остане вкъщи или просто да го оставя там, и да му нося храна.
За мен е чудо, че го видях! Много му се зарадвах на г-н Плюшен, изобщо не вярвах, че ще го видя отново след повеч от година.
Новолунието при мен е в 12 дом в секстил със Слънцето/У6, Юпитер/10, СЛВ, ПФ.