Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 251000 пъти)

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
Re: Общи хорари
« Отговор #1380 -: Март 12, 2025, 09:28:56 pm »
Пиша с уважение към дамите, които отделят време за форума! И така...преди повече от месец зададох въпрос дали да купя апартамент. Познат ми предложи да инвестирам малка сума пари в бъдещ блок, а 90% от плащането да стане след акт 16. Сумата не е посилна за моите финансови възможности, но идеята е да го препродам след около две години и половина, когато стане готов. Когато зададох въпроса човекът излезе в отпуск и трябваше да го изчакам, а когато трябваше да обсъдим подробностите внезапно почина баща ми. По хорара аз съм представена от слънцето в 6-ти дом- лоша позиция. Луната е добре поставена и с предстоящи аспекти. В 7ми дом- нямам партньор, на който да разчитам. У2 дом също е зле разположен. Последен аспект на луната с нептун - това е само една илюзия. Истината е, че не зная по кой дом да разглеждам покупката.
недвижимите имоти са по 4ти дом

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7800
« Отговор #1381 -: Март 13, 2025, 07:38:59 am »
Рада,имотът,който искаш да закупиш е по 10 дом(телец),недвижим имот на отсрещната страна.Ти си представена от заточено Слънце,наистина не добра позиция.Луната в 7ми дом е силна и върви към съвпад с Венера.Можеш да закупиш имота с чужда помощ(кредит,заем),но не съм сигурна дали ще си спокойна.Слънцето няма подкрепящи аспекти.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1382 -: Март 13, 2025, 08:31:05 am »
Пиша с уважение към дамите, които отделят време за форума! И така...преди повече от месец зададох въпрос дали да купя апартамент. Познат ми предложи да инвестирам малка сума пари в бъдещ блок, а 90% от плащането да стане след акт 16. Сумата не е посилна за моите финансови възможности, но идеята е да го препродам след около две години и половина, когато стане готов. Когато зададох въпроса човекът излезе в отпуск и трябваше да го изчакам, а когато трябваше да обсъдим подробностите внезапно почина баща ми. По хорара аз съм представена от слънцето в 6-ти дом- лоша позиция. Луната е добре поставена и с предстоящи аспекти. В 7ми дом- нямам партньор, на който да разчитам. У2 дом също е зле разположен. Последен аспект на луната с нептун - това е само една илюзия. Истината е, че не зная по кой дом да разглеждам покупката.
По хорара Слънцето У1 е извършило съвпад с Меркурий У2 и с Плутон У4 , вече си придобила недвижима собственост или имот. Може би повече те интересува самата инвестиция и човека, с когото си осъществила сделката. При него има неясноти в притежанията и доходите, то затова и продава в начален етап. Луната с последен аспект Нептун У8 в 8д. – по този дом са кредитите, ако ще вземаш ипотечен кредит трябва много да внимаваш, макар че колкото и да се внимава, накрая банките са на печалба, нали на всеки договор пише със ситни буквички отдолу, че банката си запазва правото да променя лихвения процент. Твоя 8д за него е 2д., в крайна сметка той ще си направи парите, а за теб остават мечтите, също са по Нептун  :)

Рада

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 96
« Отговор #1383 -: Март 13, 2025, 03:58:06 pm »
Рада,имотът,който искаш да закупиш е по 10 дом(телец),недвижим имот на отсрещната страна.Ти си представена от заточено Слънце,наистина не добра позиция.Луната в 7ми дом е силна и върви към съвпад с Венера.Можеш да закупиш имота с чужда помощ(кредит,заем),но не съм сигурна дали ще си спокойна.Слънцето няма подкрепящи аспекти.
Благодаря Сафо за коментара! В банката ми отговориха, че за моите години вече 50+ и доходи, не съм надежден платец.

Благодаря Akruks! Сега след смъртта на баща ми ще наследя малък апартамент в провинцията. Нямам друг имот.
Интересът ми е само инвестиция. Предложението е от брокер. Той със сигурност ще спечели.:)
По хорара Слънцето У1 е извършило съвпад с Меркурий У2 и с Плутон У4 , вече си придобила недвижима собственост или имот. Може би повече те интересува самата инвестиция и човека, с когото си осъществила сделката. При него има неясноти в притежанията и доходите, то затова и продава в начален етап. Луната с последен аспект Нептун У8 в 8д. – по този дом са кредитите, ако ще вземаш ипотечен кредит трябва много да внимаваш, макар че колкото и да се внимава, накрая банките са на печалба, нали на всеки договор пише със ситни буквички отдолу, че банката си запазва правото да променя лихвения процент. Твоя 8д за него е 2д., в крайна сметка той ще си направи парите, а за теб остават мечтите, също са по Нептун  :)

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #1384 -: Март 17, 2025, 06:27:07 pm »
За поправка на сгрешен нотариален акт на мой имот 4 дом ли да отчета в хорарната карта? Значи, ако е 4-ти дом Меркурий и Плутон са в секстил - да, Луната ще направи секстил с Меркурий - пак да. Правилно ли разсъждавам?
Марс е упр.на скорпион,основно той се разглежда.Понеже си представена от Меркурий в 8ми дом,който няма силата да действа,не е ъглов,но пък края на въпросът за имот е 4 от 4 дом,който е 7ми.Упр.на риби е Юпитер ,а той е в аспект с Меркурий.Луната е ъглова,високо ,на к10 ,диспозитор на Марс.Да ,ще се поправят нещата,след подаване на съответните документи и плащане на такси.
Давам обратна връзка по зададения от мен въпрос - поправката на нот. акт вече е факт. 5 месеца след задействане на процедурата и 12 дни след зададения въпрос тук. Благодаря Сафо за точния анализ!

akruks

• Hero Member
« Отговор #1385 -: Март 17, 2025, 07:57:28 pm »
За поправка на сгрешен нотариален акт на мой имот 4 дом ли да отчета в хорарната карта? Значи, ако е 4-ти дом Меркурий и Плутон са в секстил - да, Луната ще направи секстил с Меркурий - пак да. Правилно ли разсъждавам?
Чак сега ти прочетох въпроса, който си написала в самата карта: "Ще успея ли да уредя поправката на нотариалния акт?"
Питаш за себе си, документите са по твой 3-ти дом, представен от ретро Венера в 8д. (поправка на документ, свързан с имот/наследство), Меркурий У1 е в сходящ съвпад с Венера, Луната ще извърши хармоничен аспект с тях. И това дава отговора Да, потвърждава го Луната в хармоничен аспект с К6 , която бележи производен 4-ти от 3-ти дом.
Но все пак последният аспект на Луната е квадрат с Нептун У7, 8 и СЛВ в 8д., нещо в крайна сметка няма да е наред за в бъдеще.

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #1386 -: Март 18, 2025, 10:08:13 am »
Благодаря за труда akruks!

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2140
« Отговор #1387 -: Март 20, 2025, 07:58:20 pm »
По моя казус.
Случаят беше разгледан от училищната етична комисия.
Всяка от страните беше писала обяснение с изложени доводи за случилото се.
Колежката много удобно си беше послужила с лъжи по мой адрес и скриване на цялата кореспонденция, та се наложи повторно разглеждане по нейна вина.
Мисля, че постигнах мирясване от нейна страна, не , че ще понесе някаква отговорност, но поне разбра, че я следя изкъсо и лъжите ѝ биват разкривани.
Много хора ме подкрепиха и поздравиха, че постъпих по този начин и частично я вкарах в пътя .
Покрай въпросния транзит, май е хванала любовник, това е другото , което се коментира от колегите. Мен не ме засяга, споделям го за да потвърдя въпросния транзит върху нат. Венера, който е точен в момента.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #1388 -: Март 21, 2025, 10:01:46 pm »
Здравейте, имах много интересно, внезапно, бих казала необикновено запознанство и понеже се случи точно на затъмнението ми стана още по-интригуващо. Въпросът ми е: Какво ще се случи между мен и този човек? Поставям питането в общи хорари, тъй като абсолютно не мога да го огранича с любовна тематика, даже на този етап напълно го отхвърлям като възможен вариант.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1294
« Отговор #1389 -: Март 21, 2025, 10:23:10 pm »
Нищо жизнеутвърждаващо или в дългосрочен аспект. Разминаванията са в множество направления. Под влияние на първоначалните емоции ще има още контакти, но все по-противоречиви.

Uranus

• Newbie
  • *
« Отговор #1390 -: Март 22, 2025, 09:34:32 am »
Нищо жизнеутвърждаващо или в дългосрочен аспект. Разминаванията са в множество направления. Под влияние на първоначалните емоции ще има още контакти, но все по-противоречиви.
Благодаря!

akruks

• Hero Member
« Отговор #1391 -: Март 22, 2025, 12:52:13 pm »
Здравейте, имах много интересно, внезапно, бих казала необикновено запознанство и понеже се случи точно на затъмнението ми стана още по-интригуващо. Въпросът ми е: Какво ще се случи между мен и този човек? Поставям питането в общи хорари, тъй като абсолютно не мога да го огранича с любовна тематика, даже на този етап напълно го отхвърлям като възможен вариант.
с Уран в негов 1д действително е интересно, внезапно и необикновено запознанство, самият човек за когото питаш е такава личност, представен от ретро Венера, която на 5 април е в хармоничен тригон с Марс, твоят у-л, двете планети управляват вашите 12ти домове и е възможно да осъществите тайна връзка.

Uranus

• Newbie
  • *
« Отговор #1392 -: Март 23, 2025, 02:18:49 pm »
с Уран в негов 1д действително е интересно, внезапно и необикновено запознанство, самият човек за когото питаш е такава личност, представен от ретро Венера, която на 5 април е в хармоничен тригон с Марс, твоят у-л, двете планети управляват вашите 12ти домове и е възможно да осъществите тайна връзка.
Благодаря акрукс! Като видях картата отчетох, че Луната не хвърля светлина на сигнификаторите, но видях точния секстил между Плутон и Венера, рецепцията между У1/7 и някак това заедно с пълния Д5 ми хвана вниманието. След твоя коментар стана още по-интересно 🙂 Ще дам обратна връзка. В натала си имам Уран на АСЦ, привличам често подобни събития

akruks

• Hero Member
« Отговор #1393 -: Март 23, 2025, 08:45:53 pm »
Благодаря акрукс! Като видях картата отчетох, че Луната не хвърля светлина на сигнификаторите, но видях точния секстил между Плутон и Венера, рецепцията между У1/7 и някак това заедно с пълния Д5 ми хвана вниманието. След твоя коментар стана още по-интересно 🙂 Ще дам обратна връзка. В натала си имам Уран на АСЦ, привличам често подобни събития
Какви привличаш е по Десцендент, Асцендент описва теб и Уран там  те прави по някакъв начин уникална, не си стандартна личност. Астрологията също е по Уран.

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #1394 -: Март 24, 2025, 02:28:54 pm »
Здравейте, в голям размисъл съм какво да правя с детето (1 дете) .В момента е в Х училище, но не вървят там нещата , средата не е за нея искам да я преместя .  В    У училището където искаме( с изобразително изкуство)  , трябва да се освободи място и да държи изпит( в 5 клас е в момента от 6 да е в ново училище ) .
Въпросът ми е ще мога ли да я преместя в У училище?