Омъжена съм от 20г и имам 2деца,момиче и момче.Повече от 10г се занимавам с производство, организатор производство.Работата ми е работа с хора и машини.Жена началник най-вече на мъже :).Финансово ,трудно ми е,особено сега,когато децата са на 19 и 16г. с две средностатистически бг заплати.
Не успях да завърша висшето си образование.Родих,когато бях в 5курс и тогава започна един много тежък период в живота ми.За няколко години починаха татко,дядо,двете ми баби,леля. Мога да кажа,че сама си отгледах децата,в смисъл,че не е имало на кой и за 1час да ги оставя, а съпругът ми беше постоянно на работа,защото трябваше все някак да се издържаме.(квадрата на плутон У1 към лунатаУ9 в 8ми в натала за висшето образование,предполагам) При транзита на Сатурн,съвпад МС станах Организатор Производство.Транзита на Сатурн през 1дом ми се отразява предимно финансово и се поотрезвих по отношение на близък за мен човек,но не се разделихме. При Сатуроновата опозиция съпругът ми остана без работа(неговата Венера и моя Сатурн са в съвпад в моя 7дом)
При транзита над Нептун ми се поразбиха илюзиите,но най-вече имах грижи покай децата. Дъщеря ми замина за Англия и имаше много трудности (а при нея тр Сатурн е върху Слънцето).
Мисля,че Юпитера на Asc винаги ми е давал вяра и оптимизъм. Много обичам спорта и спортувам,децата ми израстнаха по стадионите :012:От дете се увличам от Астрологията, но в последните години този интерес стана по-задълбочен,интересувам се от Психология, здравословно хранене и т.н.
Като че ли откакто тр Уран застана на К6 и прави тригон към МС,секстил към У9 започнах да се замислям да отида да поработя точно на островната държава.От към страна на съпруга ми няма проблем,мислите ли,че с толкова много плутонови акценти в картата някой може да ме спре,когато си наумя нещо,изобщо не съм лесна....!? :D