Транзитен Сатурн съвпад СЛВ в 7д :017: Идеи? Левин пише, че планета в съвпад със СЛВ говори за качества, които сега се развиват :017: Кармични срещи от трети вид? Транз. СЛВ съвпад десцендент :017:
Не знам какво става с наталното ми к6, но след като намерих сврака, сега пред нас намерих и КОТКА. Скоро възнамерявам да отворя зоологическа градина.
И за пореден път се убеждавам,че някои хора са родени,за да бъдат артисти.
Забравих да се похваля,че вчера срещнах бившата си шефка.Но след последната ни "грозна" среща,този път много ме изненада.И за пореден път се убеждавам,че някои хора са родени,за да бъдат артисти. :85: :85: :85:
Хепи, 4 дом е края нещата, но транзит на У7 през 4 дом може да даде и установяване на дадени отношения а може и да не е край, а начало.За край на дадена връзка трябва да се провери и солара за настоящата година, като когато сол.7 дом попадне в 12 натален -това е гаранция, че връзката е на приключване, проверено!
За край на дадена връзка трябва да се провери и солара за настоящата година, като когато сол.7 дом попадне в 12 натален -това е гаранция, че връзката е на приключване, проверено!
В текущия ми солар е точно така-7сол. в 12нат.
в тълкуването на солари за това положение пише, че партньора може да има нужда от уединение, от изолация, в някои случаи може да попадне в болница- например в картата на мъж жена му да роди през годината при това положение на сол 7д в 12д
Честита ни Венера в Близнаци!На мен ми прави тригон със слънцето, каре със наталната и секстил с Луната. Наред с тригона към Венра и карето към Луната от Слънцето, очаквам някой флирт тия дни, пък и парички няма да откажа. Наред с Юпитер през АСЦ трябва да е от всичко по много