Свърза се с мен в 14.01 ч., тр. Луна ми е била във 2-ри дом, преди това няколко неприети позвънявания.
Това е пътуване, организирано специално за тяхна група и ползват голяма отстъпка, почти наполовина от нормална цена.
Алена е права, тр. Уран като У 9 се връща към нат. Юпитер на К11 , за току- що отминалите празници пак имах оферта за чужбинско.
Аз, стига да получа разрешение да отсъствам, защото са три раб. дни, а комисията, в която са ме възцарили, трябва да почне работа по същото време, смятам да си я платя. То е достатъчен подарък намалението им като спешъл група.
Иначе с нетърпение чакам Юпитер да нагази в мой 5-ти по Коледа, Новата година или поне дните около нея да изкарам на някое по- далечно място.
А, и преди дни получих мой номер нови официални чепици на Geox от любимия велур и едни пантофки , пак маркови- те пък от богатата USA шефка на екс- снахата, която купува в промишлени количества и не успява да носи всичко. На Геокса много му се радвам, 200 лв. не бих дала за обувки, които ще слагам от дъжд на вятър.