Всичко е наред. Цялата дясна страна на колата е нагъната, но аз реагирам по Юпитер тригон Мерк
хич не ми пука, дори снощи имах страхотно настроение и се скъсахме от закачки и смях с детето вкъщи.
Другият водач ме удари, оказа се Дева - много свястно момче, не бяга от отговорност, дори днес баща му ми се обади да потвърди и да се извини. А и на мен колата ми е евтина, не е нова да ме е яд. Важното е, че са само ламарини, че е от дясната страна, до детето. Малкият дявол.
Стана при Луна в 7 градус на Риби - при точен съвпад с Мерка ми.
Рени квадратът на Сатурните мина преди градус и половина. Сега чакам квадратът със Слънцето
имам около 4 градуса още.
Но, знаете ли какво наблюдавам - една планета, която има важна роля в наталната карта, влияе не само при ингрес в дом, но и при излизане. Сега е трето и окончателно минаване на Сатурн през К3, всеки момент ще влезе и от месец е в орбис, а разходите ми нарастват неимоверно като за Сатурн във 2д. Повече, отколкото бяха през целият му престой във 2д.
И понеже 3д ми е малко алтав и неясен заради обръщането на знаците на върха (Стрелец 3д и Близнаци 9д) и взаимната рецепция на планетите по натал, не знам какво да очаквам от него.