666, подарих на майка ми затоплящи стелки Термо сол, но още не ги е изпробвала. Аз да, имам травма на десния крак и усетих приятно облекчение, от един път, а краката ми и цялото тяло бяха много топли часове наред. Ако липсва достатъчно движение и това допринася за лошо кръвообращение. Редно е, да се открие първоизточника. Майка ми е с непрекъснато студени крака цял живот, анемична е, има проблем със сърцето и понякога бъбреци. Може и от тесни обувки, затова зимата винаги взимам с половин номер по-големи. Венера, Меркурий, Асц+ Луна, също трябва да се разгледат, освен Юпитер и Сатурн. Какво се случва по дирекции, те посочват важни събития в живота. Имаш натален квадрат Слънце/Сатурн, Сатурн от осми. В твоя случай Сев. възел е в 6-ти дом и полуквадрат Слънце, а неговия диспозитор в 8-ми. Сатурн е преминал през нодалната ос януари миналата година и е задействал процесът.
"Сатурн предизвиква хронични заболявания, продължителни страдания и болести, възникващи от студа. Препоръчват се вани, бани, сауни. Причина за заболяванията – небрежност, мързел, лишения. Тези аспекти към Слънцето се приемат за най-лоши. Аспектът работи до 42 годишна възраст (Сатурн трябва да бъде отраборен)."