Здравейте....днес ми се случи нещо, толкова нелепо и необеснимо, че единствено тук усещам, че мога да открия отговор. Чудейки се защо нямам превод на заплатата си на гишето в банката ми съобщиха, че имам запор...след целодневно обикаляне през ЧСИ, съд и банки с ужас установих, че имам запор в следстие на изтеглен студентски кредит на мое име!!!10 000 хиляди лева точно до стотинка е сумата за която съм осъдена. Данните ми, подписа ми, са налице, колкото и странно да ми изглеждат непоставени от мен ги гледам пред себе си.Седя в ступор часове наред вече без ясна идея какво, как и защо се случва това. И всичко това в деня в които внесох капитал на фирмата си и подадох последните документи за откриването и към счетоводителите. Очаквах сатурнов възврат с нетърпение, мислейки, че ще ми даде нужните уроци и ще направи нужната чистка в живота ми, но ВСЕЛЕНО никога не съм вярвала, че ще трябва да се боря с подобно нещо. Опитах се сама да разчета какво да очаквам и какви действия да предприема оттук насетне, но уви страха и гнева в мен замъгляват мисленето, преценката,усещанията ми...единствено сакрала нашепва, че нещо сериозно ме застрашава...поставям карта с транзитите от деня, ще съм благодарна, ако някой разбере нещо от нея, сама не мога да си помогна. Благодаря ви