"Седмицата може да бъде и се очертава като цяло да започне доста динамично с условия съдействащи промяна на възгледите под натиск на външни обстоятелства и
хора с желание да се приведат някои започнати преди време дела в завършен вид най-вече в личен план в сферата на работните отношения, финансовите въпроси. Като
например някакъв тип предоговаряне, нови договорни отношения, смяна на позиция. Може да бъдат извадени от “килера” или от “ръкава” факти или хора, които да спомогнат това да се случи.
В това отношение при някои тази седмица може да постави началото за отваряне на нова “врата” и загърбване на старото. В обществен план може да се афишира някакво научно откритие, което да бъде нещо като своеобразен “вододел” в тази област и да промени възгледите."
Star, колко точно, при мен вече очевидно се задействаха някои от гореописаните тенденции.
Днес сутринта получих предложение за нова позиция, точно по специалността ми, доста престижна
Имам официална покана за събеседване и обсъждане на задължения и заплащане. Отсега знам, че няма да приема, защото длъжността е в България, а пък аз нямам никакво намерение да се връщам, но все пак е вид признание и ласкателство към професионалното ми его!
Очевидно трябваше да се формира голям кардинален кръст там горе, който да засегне важни планети и точки в радиска ми, че най-най-после да е налице някаква физическа резултатност! Април се очертава доста динамичен за мен, поне засега.