Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1652186 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 167
Re: Събития и транзити
« Отговор #6465 -: Август 02, 2026, 11:04:27 am »
Здравейте. В момента съм на временна работа за месец и половина. По транзитите ми след този период края на септември ще намеря ли  постоянна работа. Със транзитен северен възел през 6 дом мисля че ноември може да се случат нещата и транзитен уран съвпад с натален Меркурий но аз не съм много наясно с астрологията и незнам дали съм права. Благодаря.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8439
« Отговор #6466 -: Август 18, 2026, 11:32:57 am »
Луна и Марс са в тригон днес,взаимна рецепция по управление ,но в знаци на своето падение.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13032
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6467 -: Август 22, 2026, 12:51:36 pm »
Луна- Марс взаимна рецепция в знаци без достойнства, подкрепа има, но няма да е по същество.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14420
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6468 -: Август 24, 2026, 03:18:01 am »
Здравейте. В момента съм на временна работа за месец и половина. По транзитите ми след този период края на септември ще намеря ли  постоянна работа. Със транзитен северен възел през 6 дом мисля че ноември може да се случат нещата и транзитен уран съвпад с натален Меркурий но аз не съм много наясно с астрологията и незнам дали съм права. Благодаря.
Лунните възли (нодална ос) не носят събития, а само посочват коя област от натала ще е активна. В този период показва, че партньорствата ще са от значение, тъй като Северния възел преминава през Десцендент. Докато преминава през 6-ти дом посочва, е там може да има събития, да се случва нещо, а какво показват транзитите. Плутон преминава през твоя -ти дом, трансформация в ежедневие, в служенето, в здравето. Уран през 10ти може да направи неочаквани промени по отношение на професионален и житейски път, професия, престиж, социален статус, всичко това е по МС и началото на 10-ти дом. Меркурий при теб управлява финансов 2-ри дом и 11-ти дом на колектива, на груповата дейност и приятелствата, Уран може да предизвика размествания, да разтърси споменатите области. Слънчево затъмнение в 12-ти в квадрат Слънце У1 и предстоящото Лунно затъмнение в квадрат с Меркурий не очаквай цветя и рози в следващите няколко месеца. Но трябва да се проверят и другите предсказващи техники какво вещаят.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2192
« Отговор #6469 -: Август 26, 2026, 12:35:06 am »
Привет !
Отдавна не съм влизала, но ви чета.
Обаче не се сдържах след тазвечерната случка.
Други транзити я усетя, я не, обаче тези на  Марс при мен са  винаги със събитийност.
Мина през Ац, сега е сходящ съвпад с Луната ми.
Главоболието е ясно, имам и някакво възпаление на ухото тези дни. Рани и порязвания бол, снощи и днес ме преследват оси.
Тази вечер щеше да ми е последната, но явно имам луд късмет. Доста работа из двора върша след 8, в жегите не излизам . Та нахраних кучето и реших с един парцал да позабърша масата отвън , която ползвам да разпределям храната му. Парцалът ми мокър в ръката, но се сещам за малината, която пречеше да се минава и счупих клоните, викам си - я първо да ги отрежа с ножицата. Отивам за ножицата, режа и изведнъж се чува страшен трясък Викам си, брех, нещо в навеса с дървата се срути.
Като видях какво е, се разтреперах, Беше паднал почти изцяло циментовият външен перваз на прозореца, под който трябваше да мина, за да стигна до масата . То е едно тясно пространство, та е цяло чудо Божие, че закъснях с 2-3 минути.
Утре мисля да ида на църква, да запаля една свещ. В последно време главата чи е пълна с негативни мисли въпреки хубавото лято , което имах.
« Последна редакция: Август 26, 2026, 12:37:01 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14420
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6470 -: Август 26, 2026, 03:12:55 am »
Беше паднал почти изцяло циментовият външен перваз на прозореца, под който трябваше да мина, за да стигна до масата . То е едно тясно пространство, та е цяло чудо Божие, че закъснях с 2-3 минути.
Утре мисля да ида на църква, да запаля една свещ. В последно време главата ми е пълна с негативни мисли въпреки хубавото лято , което имах.
Транзитен Марс съвпад Луна на АС, транзитна Луна в 8д квадрат с Уран, транзитен Уран в 12 куинкокс натален Уран, на фона на Слънчево затъмнение опозиция Слънце, наистина си извадила късмет. Кучето не е ли усетило нещо и да предупреди? 
Моят козел навремето падна със срутен перваз на прозорец в къщата с офиси на фирмата където беше ел.техник, ученически столове. Не беше високо, но е паднал на метална стълба, която му е пробила задната част на бедрото; направиха му дренаж, а на погребението на баща ми се подпираше на патерица, докато държеше възглавничка с ордените на баща ми, беше брадясал и приличаше на опълченец. Тогава тр Юпитер в опозиция транзитен ретро Уран, който е съвпадал с неговите Меркурий и Венера У3, У10; тр Марс в 8д. опозиция наталния. 

mimss

• Full Member
  • Публикации: 167
« Отговор #6471 -: Август 26, 2026, 01:52:56 pm »
Akruks, благодаря.
Следв събития и вярвам че астрологията работи в повечето случаи.
Притеснява ме и транзитен Южен възел през асцендента, понеже съм чела, че не е желателно да се търси работа тогава. Не дава постоянна работа. Което ме навежда на мисълта че в близката година и половина няма да се случи нищо. Юпитер си квадратира и слънце и венера... Сатурн ретро до декември. 😥 В такъв застой никога не съм била.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2192
« Отговор #6472 -: Август 26, 2026, 09:46:43 pm »
По моя казус- кучето вивше минути преди това. Но то е болно и често го прави, та не мисля, че е усетило. а може и да е. Аз направо щях да си замина- огромно 5 парчета с остри ръбове цимент и мозайка. Цяло чудо е, наистина.
И за капак днес до обяд нищо ми нямаше, изчистих всичките прахосмукачки , едната май замина, дано не е , защото вътре открих салфетка и дано заради нея е бил този страшен звук, излязох по магазините и едва се прибрах.
Сега лежа с температура, болки в мускулите и наченки на кашлица
Такова чудо посред лято при условие, че всичко е отворено и се проветрява,а и  внимавам с климатицитс.- не знам откъде дойде.
Това донякъде съвпада с моите планове от юни да си взема три дни болничен, по някое време лятото понеже няма да ми стигне платеният отпуск до декември и както се чудих как да ида до ЛЛ да си искам, вече имам причина.
Вече много ще внимавам вече какво си пожелавам.
Върнах се назад да си чета перипетиите при предните транзити, просто Марс няма празно при мен.
« Последна редакция: Август 26, 2026, 09:50:48 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...