Напоследък точно желанията са проблем. Те не са в съответствие с възможностите. Това не е характерно за мен. Но пък се заражда импулс да направя невъзможностите възможности - някои неща зависят само от усилията, които ще положа. А вярвам, че като се потрудиш и обстоятелствата започват да ти помагат.
Венерата стана още по-потентна обаче нямам желание за повърхностни преживявания и не ме удовлетворяват. Хем много иска, хем има избор, хем никой конкретно не иска и това е проблем. Липсва обект.
Промените във външния вид продължават, тук си права.
Ще дам малко битов и банален пример, но пък е показателен.
Аз цял живот ненавиждам маслини. Под всякаква форма с изключение на зехтина. Опитвала съм ги 2-3 пъти и то с отвращение. Е, миналата седмица в 9 вечерта ходих да си купя маслини понеже неудържимо ми се ядяха. Не, не съм бременна
От тогава всеки ден хапвам маслини.
С някои цветове или неща по отношение на външния вид е същото.
Сега и Юпитер активира Венера с квадрат. Отвсякъде я бомбардират. Засега - много желания, много амбиции и малко обсесии по отношение на здравословно хранене, спорт, грижа за кожа, коса. Но аз винаги съм била много суетна.
Ама Плутон след още дооооста години ще стигне Юпитер - той е чак на 26 градуса. По дирекции и прогресии Венерата е в Телец и опозира нат. Плутон. Това май ще е дъъъъългогодишна тема.