Flora,а имаш ли нужда да "чупиш" мостове и да "градиш " нови ,особено във взаимоотношенията ?!? 
Ами замислям се, но фокуса е най-вече бизнес парньори по 7ми и мен

Един мост трябва да счупя , трябва да напсуна една работа, а за пръв път се усещам ( може би от ретро марса във везни толкова месеци) , че се спирам. Почвам да мисля логично, а винаги съм действала спрямо нещата , както ги усещам. То и логично си е правилно решението, просто малко в омагьосън кръг. Знам , че трябва да променя и себе си по някакъв начин, за да станат другите промени. През последните 2-3 месеца се случиха събития, които изиксваха поне моето огромно търпение, а аз като един овен си мислех, че не го умея това въобще. Поне доказах, че имам по-висок праг на търпимост спрямо хора и ситуации, които явно съм развила с годините. Но май "най-интересното " тепърва предтсои, дано да не е" твърде инетересно " :012:. Приятелка с асц на 8 гр във везни сега ми пише, тревожи се за взаимоотношения :012:, приятелски.
Имам Луна на 15гр. в Овен и чувствам известно безпокойство, без да има видима причина, като че ли нещо ме тормози, без да знам какво.
Нормално, народа масово изперква тия дни... от безпокойства и депресии до агресия . тц тц :17:, дано само на световната сцена някои "играчи" да не изперкат съвсем тая седмица, че само това липсва .