Enigma,Лили ,бихте ли дали астрологичен прочит на бунта си срещу...(няма да ви цитирам ) ?!?
Благодаря, предварително.
Нямам идея, няма съществено събитие с аспект в допустима орбиса. Уран, плутон напуснах аспекта с луната. В солара имам указания-Марс в близнаци в 10 дом квадрат луна в дева. Но....това са перифериите, аз съм второстепенна роля в събитията, както бях споменала, колеги се сбиха, а други не си говорят в онази...стаичка сме 10 човека. Десет години работиха в мир въпреки подводните камъни, сега какво им стана:-\ Иначе-работим в културна институция.
Върху рожденните точки няма нищо транзитно и прогресно,но...марс е в 4 дом рождено, ъглов с точна опозиция. Това е последният период от живота като тайминг, ами, ето го....иска признание и изява за мен, иначе -ще го видя от другите. дори и косвено, ама косвен марс...хм. Пр. асц. е бил съвпад с уран, но...значително по-рано.
Не винаги най-сложният метод е нужен, за да си обясним нещо. Прогресивният асцендент е бил в съвпад с уран, а той ми е един анаретен, осакатен, с квадрат от слънце. Да, може да се каже, че по уран вътрешно узрях за важни житейски промени по 4-10 домове, преди имах страх от промяна. Но това няма връзка със случая, от който тръгнахме.