да и двете сте прави Сатин и Хепи , тъй като живея в чужбина , най-вероятно работата трябва е по девети дом и е вярно че работата е много тежка и сериозна, но аз много време исках точно такава работа, за да мога да науча нови неща и дай боже в последствие да се реализирам. Иначе не знам от 9 ти към 2 / 8 ми какво пречи може би това , че по принцип гледат лошо на чужденци и е трудно с намирането на работа. Иначе още не знам , за каква заплата става въпрос , може и това да е.
да , да тотално международен , седалище извън Белгия , с офиси тук , но огромна част е извъх страната. Така е
тогава наистина внимавай с парите си - много добре чети условията на договора, какво ти казват и т.н. Ако междувременно получаваш някакви социални помощи, внимавай преди да обявиш договора си - абе, въобще, имай впредвид, че нептун е замесен и имаше някакви квадратури там.
Хепи , аз нямам пове4е квадратури по Нептун , в смисъл гледам дирекции и прогресии , имал съм преди доста време , сега не
има още малко време до тогава , мисля 4е остава една година , но е вярно 4е аспекта е сходящ
Нали Меркът е директен. Ще се гръмна. Днес,когато имам да провеждам доста бизнес разговори, ми се скапа телфонът. Затрих си и контактите от резервния. С пощенски гълъб трябва да комуникирам.
За първи път имах пророчески сън. Сънувах точно какво и как ще ми каже някой. Но в съня си реагирах агресивно и бурно и влоших нещата. На следващия ден всичко се случи така, както в съня ми, но вече бях подготвена и знаех какво да НЕ правя. Все едно изживях едно и също нещо два пъти.Не знам на кой транзит се дължи. Преживяването беше...неописуемо. Като че ли някаква висша сила ми даде жокер. А преди да заспя точно за това се помолих.