Добре дошла обратно в родината!
Благодаря за споделените впечатления Грандоманията и огромността които споменаваш, са силно типични за азиатските страни, особено за тези, от бившият соц- блок. Климатът е отвратителен, цените са ужасяващо високи.
Погледнато по-различно, посетила си още една чужда страна, понеже региона наистина е не-туристически, кога би отишла там?! Дано си изкарала добре :58:
Аз също тръгвам след няколко дни. В деня на отпътуването тр.Слънце и тр. Марс ще са върху натален Юпитер в 9-ти, тр. Меркурий върху натална Венера (У на АЦ), тр. Луна върху СЛВ в 12-ти дом, да не споменавам и тр. Уран върху натален Меркурий (У9).
Хапи, ти какви транзити имаше в деня на заминаването?
Благодаря
, добре заварила
всъщност, като изключим силния вятър (който по принцип ми създава жесток дискомфорт на физическо ниво) и болките в краката от многото ходене, си прекарах добре
. Наистина, кога друг път бих отишла в този регион (ако не ми се случи да работя там де, което, предвид картата ми, не е изключено).
За транзитите - питай какво нямах
По принцип, в момента текат много на брой транзити в картата ми и честно казано, трудно ми е да се ориентирам, кое какво носи
- всичко в картата, освен 12 дом (но ако аспекта от Нептун е валиден, тогава и той е в сметката), е засегнато
- от Уран, Юпитер, Сатурн. При Нептун орбиса е о/о 1.5 гр в стационарната точка, така че не знам дали да го смятам, а Плутон е на 3-4 гр - пак неясно. Но другите пък ми стигат
. От бързите планети само Слънце/Марс са в аспект и то квадратура към опозицията Уран/ПФ - Уран е У9, а ПФ е в 9 дом. Като цяло, си знаех, че тръгвам при абсолютно неблагоприятни транзити, но ... го направих
- поради желанието за нещо ново, непознато, излизане от блато/дяволски кръг, каквото и да ми струва