Последните дни марс ме посети. Ужилване от пчела, и зъб с гангрена, никога не ме е болял, днес така боля, че чак не боля
въоръжих сатурн, обаче беше чак по нептун приживяването, признавам, че не съм изпитвала никакви болки от години, загубих имунитет към тях, тресох се, и изгубих филма къде съм, толкова силна болка, чак изтръпнах и нямах тяло и болка.....като упойка, марс ми се разхожда върху нептун рожден-много заблуждаващо.Никога не ме болял зъб, а имаме гангрена.
Стационарната фаза е най-силна при транзитния марс сега при мен, квадрати ми асц. макар и с орбис. Не е тук мястото но както казва Марч куинконс въпреки минорен аспект, има отношение към здраве, само там,макар и минорен, силен е!(
Логично-мунданно овен е киунконсен знак към дева и скорпион-6 и 8 дом спрямо асцендент, домове на здравето,лечние ,дисциплина, криза. Имам куниконс към У6 сатурн към марс.
Като извод -защо ни е дадена болката.да ни заостри внимание към нещо , при положение ,че аз болка не усещам по стечение някакво от години, днес ме събори.