Транзитен Марс от вчера се проявява с пълна сила.
Само да вметна, че с моето седмодомие имаме точна опозиция на Мерковете. И в момента тр. Марс е в съвпад с мой и опозиция негов Меркурий.
При мен Меркурий упр. на 5 и 8 дом. При него на 8 и 11 дом. При него в 5 дом, при мен в 8 дом.
Събитията къде не са баш по домовете. А по превозните средства. Голяма синхроничност. Не сме се блъснали един в друг, не е от този тип повредите в автомобилите. :012: Не за друго, а защото се е случвало двамата да се троснем един в друг. :012:
При мен е малко буквално проявлението по Марс - явно съм дала малко повече зор с едно невероятно пътуване вчера и ми се стори, че ми попрегря повече от необходимото автомобил. Вдигна "температура" по Марс. То аз вдигнах, какво остава за милото количе. При мен зор беше по 5 дом. Не любов, а деца. Това си е, може да не съм родител в истински смисъл, но за тях съм способна да мина 400 км единствено, за да им угодя и да се усмихнат щастливо. Техните любови ме пощуриха. Не съжалявам.
При седмодомието реално няма фрапираща повреда, а належаща профилактика. Оказа се, че и при мен не е имало повреда. Очаквах покъсани маркучи, бог знае какво. А няма кой да погледне колко антифриз имам. :012: Подозирам някакъв неизяснен дребен теч, знам ли и аз какво е. След 1-2 дена ще си оставя колата на сервиз за пълен преглед.
Все пак ми се опъна косъм нагоре, когато видях промяна от нормалната температура. Но в такива мигове осъзнавам за пореден път колко е хубаво да имаш хладнокръвен човек до себе си. Сатурнови Венери. Няма да говорят празни и романтички приказки. Но с половин дума ще прекосят България, ако си в беда.
Моето седмодомие въобще нямаше понятие къде съм, че децата са решили да ходят на майната си по любов. За щастие, вече ги бях откарала до пожеланото им място и пътувах сама на връщане. Та така... Остана изненадан, но дори не дочака да обясня.
Когато се прибрахме ми каза, че ако в този миг съм му съобщила, че съм някъде закъсала в Гърция, в Италия, в Испания, пак е щял да тръгне на втората дума. И на мен ми текнаха сълзите.