По картата не е изразено ретроградие на планетите, а аз бих го гледала с фокус върху Сатурн за бащата. Слънце в 8 също може да индикира потъналия, криещ се баща, но в широк смисъл. Красивият ум по тригона Уран-меркурий. Същото и за тънката част, защото Меркурий е у7, двойнствен знак, Венера там. Опозицията Уран-Луна - нервност, нетърпимост и към жени. Вероятно нещо малко да не му хареса и не пробва да го балансира, директно реже. Хубави колежки.
Да, има индикатори много като потенциал на дон Жуан. Вероятно и другите го виждат такъв и атрактивен, съвпад на сексуалните в 10.
Съвпада в 9 дом Сатурн-Юпитер може да е двуяк. Ако хубаво го е реализирал, то би било чрез учене на сложни, задълбочени, дисциплиниращи науки - сложна медицина, сложно инженерство, нищо повърхностно и леко. Надявам се да е това и предвид Юпитер и асц, на трон по дом. Ако не го е успял, следва дървена философия, "много знае", лаладжия, слаб ученик, нисък образователен ценз, слаба диплома, неглижиране и надменност над знанията и науката - на мен ли акъл ще ми дават, аз най-добре знам, тоя учител нищо не знае. При Сатурн у2 в 9, може да е нямал пари за учене и да компенсира. Печелене на пари от чуждестранни фирми, ресурси отвън.
Уран-меркурий 11-8, авторитет в група, въздейства мнението, слушат го като институция. Да му се вярва с едно наум, осъзнава силата си и може да злоупотребява. 8 дом. Нептун в 1- совите не са, което са.
Уран-Луна нещо странно, нетипично при мама с отражение върху останалото. Да не би мама да я няма, а не татко? Луна в 6 - мама много работи, важна й е работата, професионалист и има странна професия или работи ниско категориен труд, чистачка, или мама е болна.