Аз обаче не разбирам.
При Марс във Везни тази година, при първото минаване, както и през АЦто бях включила на 6та скорост и хвърчах като изстреляна от Байконур.
Сега Марса пак е директен, наталните ми аспекти са същите, няма особена промяна в небето... а мен ме мързи :-)
А и Рени, трудно ми е да схвана как транзитен Марс във Везни ще ми влияе от 12 дом без аспекти върху Слънце в Риби в 5 дом, защото Марсът ми е в Лъв в 10 дом. Тоест, 10 дом показва, че аз няма да имам динамика, а ограничение на енергията по Сатурн ли?
А Нептун от 12д къде се губи? Щото аз мързелът го свързвам с Венера и Везни. По-скоро Венерата в Телец в момента и Марсът във Везни са причината - Венерата ми е в дом на Везни, а Марсът е в знак на Венера в момента. Въпреки че такава апартия не помня за 34г... :57: Ето, сега 2 месеца поне ще почивам, докато реша къде да ходим на море. Или може да го пропуснем... не знам, не ми се мисли още :-)
Честно казано, изтощих се - 3 екскурзии за месец и половина - общо 18 дни от 45 съм в състояние на екстремна обиколка. Връщам се и започвам да мисля да пера багажа, да свърша работата в офиса, че да замина на следващата, където "какъв багаж да взема", да правя програма какво трябва да видя там, откъде до къде как да стигна, за да видя максималното... май съм просто изтощена :012: