Получих си новата книжка за възлите от Германия :38: :38:
Трудно се чете, но ... ще съм упорита. Принципно, информацията не е много по-различна от това, което го има в книгите, преведени на български, + книжката на Селесте Тил в нета (на руски), но има отделна част, която дава инфо за планети, които са в квадрат с нодалната ос (около 3гр орбис). Мога да споделям постепенно, ако някой има желание.
Това, което обаче за момента ми се струва интересно е следната теза: докато работим по ЮЛВ, нещата не вървят (това е ясно). Но, ако започнем да действаме съгласно знака на СЛВ и се постараем да комбинираме с дома, ще ни се предоставят възможности, в които безболезнено и успешно ще можем да прилагаме талантите/уменията/даденостите на ЮЛВ. Това за мен е много ценно като информация на практическа основа. Не ми се занимава сега да сравнявам с другите книги, но по този начин не е описвано никъде и аз имах доста питанки досега
.
И, естествено, когато намеря отговора на един въпрос, веднага ми изниква следващия
Сега трябва да разбера, какво точно да правят тези със съвпад на някой от възлите с някой от тримата големи - то там са си доста народ - не е като при персоналните планети - кратко, ясно и конкретно
Приятно и ползотворно четене на Хепи, в случай че пропуснете да ми пожелаете