Да, това ми е датата и много ви благодаря!
Откакто се помня си чета за зодии, а от 3 години и половина се интересувам от астрология и езотерика и не чувствам, че ми е рано.
GauriGanDevi, радвам се, че ми казваш, че няма да се мъча, понеже доста гадни неща съм изпитал и понесъл в детството си ... Вървя вече напред, но си ми е останал отпечатък от преди няколко години, явно съм имал нужда да науча важен урок, но нека отсега нататък си живея безгрижно и щастливо.
Горделив не знам дали съм, но определено изглеждам такъв и затворен, дисциплиниран, а вътрешно изобщо не изпитвам такава потребност.
Съгласен съм много с Хепи, чувствам се така сякаш си почивам в тази инкарнация от глупостите на живота и не ми пука за много неща. (такива, за които им пука на връстниците ми примерно) Аз вътрешно си се чувствам уверен и нямам нужда да го демонстрирам или доказвам ... не ми е потребност!
Актьор винаги съм искал да стана - умея да се вживявам в много образи, голям съм мечтател.
Хепи, теб специално мислех да те помоля да ми видиш числата, а ти сама се нави. Много ви благодаря още веднъж!