Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584527 пъти)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
Re: Общи хорари
« Отговор #6135 -: Септември 05, 2017, 04:28:05 pm »
Има ли шансове скоро да се махна от домът на майка ми, нямам намерение да стоя в домът на човекът, който направи и немисломото за да ме раздели с човекът, който обичам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6136 -: Септември 05, 2017, 04:47:40 pm »
Има ли шансове скоро да се махна от домът на майка ми, нямам намерение да стоя в домът на човекът, който направи и немисломото за да ме раздели с човекът, който обичам.
категорично не, оставаш в бащиното огнище

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6137 -: Септември 05, 2017, 04:57:51 pm »
Аркус благодаря аз по добре да се гръмна отколкото това.

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #6138 -: Септември 05, 2017, 10:10:36 pm »
Приятелят на Х. ще ме хареса/възприеме ли (както и аз него)? Нещо взех да го мисля доста това запознанство как ще мине (след няколко дни). Не че е чааак толкова важно в крайна сметка, но все пак ще се радвам, ако се създаде приятна среда, най-вече заради спокойствието на Х. Х. ми е по 7-ми дом на мен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6139 -: Септември 06, 2017, 12:26:50 am »
Аркус благодаря аз по добре да се гръмна отколкото това.
Е, недей така, майката винаги мисли доброто на детето си, а и защо тя да те е разделила с човека, който обичаш- този човек не е ли дъщеричката ти? Нали каза, че са я поверили на сестра ти и майка ти, за теб не е ли -важно да си близо до детето си, че искаш да бягаш надалеко от дома си?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6140 -: Септември 06, 2017, 12:31:08 am »
Приятелят на Х. ще ме хареса/възприеме ли (както и аз него)? Нещо взех да го мисля доста това запознанство как ще мине (след няколко дни). Не че е чааак толкова важно в крайна сметка, но все пак ще се радвам, ако се създаде приятна среда, най-вече заради спокойствието на Х. Х. ми е по 7-ми дом на мен.
мисля, че ще те хареса- негов У5 е в хармоничен аспект с твоя У1

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6141 -: Септември 07, 2017, 07:31:40 pm »
Колегите по кой дом се разглеждат в хорарите? И ако в даден хорар се пита за спор между колега/и и клиент/и, колегите по кой дом ще са и клиентите по кой?

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #6142 -: Септември 07, 2017, 10:13:02 pm »
Ако колегата е назован по име, можем да използваме 7-ми дом за него. Но тогава кой дом да използваме за клиента? Клиентът (на колегата) би трябвало да е по 7-ми дом от неговия дом - отсрещната страна, другият, с когото колегата директно взаимодейства. И тогава клиентът отива по 1-ви дом, но нали това би трябвало да е твоят дом като квезит в хорара.

По-рядко използван вариант, който съм виждала из нета за колега, е 3-тият дом - хората, с които взаимодействаме ежедневно, хора от близкото ни обкръжение. Но 3-тият дом обикновено се използва за братя и сестри, съседи и т.н. Тогава клиентът на колегата ще бъде по 9-ти дом, а ако е твой клиент - по 7-ми. Нямам опит с този дом за колега, не знам дали тази идея работи на практика.

Може да пробваш да разгледаш колегата по 11-ти дом (макар че не споменаваш дали ти е приятел). Пробвай дали 5-ти дом ще подхожда по-добре на клиента или 7-ми.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6143 -: Септември 08, 2017, 12:58:02 am »
Колегите по кой дом се разглеждат в хорарите? И ако в даден хорар се пита за спор между колега/и и клиент/и, колегите по кой дом ще са и клиентите по кой?
Колегата ти е по 7д, като партньор, а клиентите му по негов 7д, твой 1-ви, ти не участваш в спора им, за да се вземаш под внимание, въпросът е за колегата ти

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6144 -: Септември 08, 2017, 04:39:09 am »
Благодаря ви!
Ще пробвам вариантите, ще видя кое ще пасне най-добре. Не мисля, че чак по 11 дом ще е колегата, но пък ако клиентът е по 1, а клиентът е помолил мен за съдействие, тогава аз по кой дом ще съм?  :017:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #6145 -: Септември 08, 2017, 09:47:31 am »
В по-заплетени случаи ми се струва добре да се сведат нещата до главните действащи лица, в случая ако твоята помощ е парична, примерно, да фигурираш в хорара само като "чужди пари";
друг вариант е да си само ти и всички други по 7-ми.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6146 -: Септември 08, 2017, 02:45:47 pm »
Благодаря ви!
Ще пробвам вариантите, ще видя кое ще пасне най-добре. Не мисля, че чак по 11 дом ще е колегата, но пък ако клиентът е по 1, а клиентът е помолил мен за съдействие, тогава аз по кой дом ще съм?  :017:
ами то ти си и по 7д. , като астролог и по 1д, като питащ  :012:
Всъщност какъв е въпросът и защо не поставиш карта?

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #6147 -: Септември 08, 2017, 04:51:50 pm »
Това си е един наистина доста подранил въпрос, както е видно и от картата, но все пак - вие бихте ли я тълкували тази карта? Въпросът е "Ще се премести ли Х. да живее на друго място?"

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6148 -: Септември 08, 2017, 06:26:43 pm »
Всъщност какъв е въпросът и защо не поставиш карта?
Иска ми се този път да се опитам да разтълувам картата съвсем сам и да видя след време, ако разбера точно какво е станало, мога ли да се справя и сам с тълкуване на хорарни карти.
В случая, се оплетох кой по кой дом е, но винаги е трудно когато става дума за трима или повече души.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6149 -: Септември 08, 2017, 06:36:50 pm »
Това си е един наистина доста подранил въпрос, както е видно и от картата, но все пак - вие бихте ли я тълкували тази карта? Въпросът е "Ще се премести ли Х. да живее на друго място?"
Мисля, че може би ще си остане в родния дом, но нека и друг да се изкаже, може и да бъркам.