Акрукс, мерси! Ти ми гледа предишния и също каза, че съм вътре. Като излезе класирането, ще изровя хорара и твоя анализ и ще дам обратна връзка.
Аз влязох за един съвет. Имам много добър приятел, който много обичам, който внезапно започна да се крие от мен. Нищо не каза, последният контакт беше нормален, даже поиска по-често да се виждаме. И после спря да се обажда, не ми вдига, не ми отговари на смс-а, не ми пише (преди си пишехме много в нета) и очевидно ме избягва. Много бяхме близки, всичко си доверявахме, много ме подкрепяше и сега като постъпва така, ми е мъчно и криво и най-вече, не знам защо го прави. Аз не му досаждам, звъняла съм четири-пет пъти за три месеца. Вчера пуснах една хорарна карта, за да разбера защо ме избягва, ще ме потърси ли по някое време. Питах го дали ми се сърди, но той не ми отговори. Не знам да е станало нещо. Той е доста непредсказуем и прави странни неща, внезапно, но никога необмислено или без цел. Всичко винаги има цел при него. И като пуснах картата, си намерих една друга карта от 19 юли, т.е. преди два месеца, когато съм попитала как ще ни се развият отношенията за напред, но не съм я пускала за тълкуване, а аз не помня какво съм видяла в нея. Сега пак ме е стегнало от постъпката му и за малко щях да пусна и трета карта (сигурно с някоя Луна на АС), но се въздържах. И затова искам да ви попитам, коя карта е по-коректно да гледам? Първата? Ще ги публикувам и двете тука, защото някои неща ми направиха силно впечатление. Например, Луната е в един и същи градус и знак (1° е разликата м/у двете карти), като е в почти точен квадрат към наталната ми Луна, предстои и напрегнат аспект с Марс в двете карти като финален и предфинален аспект. Един и същи знак на АС, диспозиторите на 1 и 7 в един знак и дом, и др. Има голямо подобие, явно това са нещо като ситуации, в които не се чувствам добре и това, което ми хрумна, е да видя транзитите на Луната върху композитната карта примерно. Това обаче е извън хорарната астрология. Не исках да пускам карта, защото ми е неудобно, че напоследък много ви експлоатирам, но мисля, че няма да мирясам, напротив, свива ме все повече неяснотата. Той ми беше може би най-близкият приятел. А имам чувството, че ми дава урок, само дето не знам за какво. Тарото показва да запазя благо отношение и че връзката е стабилна в бъдещето. Хорарите не ми изглеждат баш така. Имам и карта на първата ни среща, но е от началото на годината, та не знам дали е актуална.