Дияна, по Юпитер ли го търсиш?
Управител на куспидата на втори дом, Луна, Парс Фортуна, владетел на Парс Фортуна.
Сатурн често описва вещи, които може и да нямат много търговски вид - не са ценни като стойност, но са стойностни като функционалност - оръдие на труда. Иначе обичайно Меркурий бих заподозряла за сигнификатор, пък и той е шеф на Парс Фортуна.
Последен аспект на Сатурн с Луна (у7), но в предходен знак, последен разходящ аспект на Луната е със Слънце (у8 в 7-ми дом) + Парс в 8-ми. Поради това освен, че е аксидентална "рана", осми дом може да ни насочи къде е или къде последно е бил апаратът все още във владение на кверента.
Много бавен и ретрограден Сатурн, бърза, но намаляваща Луна. Сатурн и Луна си разменят достойнства по фас и деканат, имат някакви достойнства там, където са, но Сатурн е в падението на Луната.
Следващи домове, при което Парс в осми, а владетелят на Парс - в шести. Предстои квадрат на Луна с владетеля на Парс.
Като цяло ми се струва, че далечният тригон Луна-Сатурн и красавиците Бингула и Ахернар няма да са достатъчни за бърза положителна развръзка.