Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580179 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #3915 -: Август 08, 2015, 06:12:13 pm »
Квадратът със Сатурн е след тригона с Уран, може да започнеш работата, а после да се окаже, че работата те затруднява.
Оказа се права. Търсеха човек само за нощни смени и се наложи да откажа. Досега никога не съм работил само през нощта, освен това често имам проблеми със съня, да не говорим, че никога не съм спал през деня (освен ако не съм бил болен).

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #3916 -: Август 08, 2015, 06:41:32 pm »
Оказа се права. Търсеха човек само за нощни смени и се наложи да откажа. Досега никога не съм работил само през нощта, освен това често имам проблеми със съня, да не говорим, че никога не съм спал през деня (освен ако не съм бил болен).
Аз такава работа си търся, но никъде не намирам ... В тези обяви в джобса нищо не пише ...  :012:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3917 -: Август 08, 2015, 06:47:31 pm »
И защо пък? Аз винаги смятам, че съм длъжна да се обадя и много ясно да обясня защо няма да стане и дали би могло да стане в бъдеще или какво точно още не достига. Понякога има няколко равностойни кандидати, но не можеш да наемеш всички. Ако са харесали Весо, могат да го потърсят директно другия път и без обява, а като са проявили тази елементарна коректност сега, са се показали като сериозна фирма, в чиято база данни си струва да бъдеш. А начинът, по който Весо е приел отказа им, ги е ориентирал допълнително дали си струва да го потърсят отново.
Зависи от работата, за която кандидатстваш. Аз съм без опит и тъкмо завърших средно сега и търся нещо нископлатено и ако ми звъннат, че не са ме взели за подобна работа, ще ги изям през телефона, че ме занимават.  :012: :012:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3918 -: Август 08, 2015, 06:48:56 pm »
Аз такава работа си търся, но никъде не намирам ... В тези обяви в джобса нищо не пише ...  :012:
Да, там е работата, че нарочно не пишат.
Ако живееше в Пловдив, щях да ти кажа кой е магазина.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3919 -: Август 08, 2015, 06:52:03 pm »
Да, там е работата, че нарочно не пишат.
Ако живееше в Пловдив, щях да ти кажа кой е магазина.
Те някои от нещата, които предлагат не са и много законни ... и затова обичат да са потайни. Така бих път за едно интервю, за да ми предложат работа на 14 часа пет пъти в седмицата!  :85: Секнаха ми ентусиазма оттогава.  :012:

Като цяло страшно некоректни са им обявите ...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3920 -: Август 08, 2015, 07:03:20 pm »
Те някои от нещата, които предлагат не са и много законни ... и затова обичат да са потайни. Така бих път за едно интервю, за да ми предложат работа на 14 часа пет пъти в седмицата!  :85: Секнаха ми ентусиазма оттогава.  :012:

Като цяло страшно некоректни са им обявите ...
Че те в денонощните магазини точно по 12 часа са им нощните смени.
Не им отказах заради риска от пияндета, а най-вече заради проблемите със съня, които имам (и най-вече защото ми се е случвало три поредни нощи да не мога да заспя и после имах чувството, че ще полудея).

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3921 -: Август 08, 2015, 07:46:34 pm »
А не се ли гледа управителя на 9-ти дом  :017: нали стажът ми е свързан с книги или се бъркам? То всъщност стажовете по кой дом са?
Книгите и търговията са по 3д, по този дом са също средно образование, всякакъв вид курсове, както и обучителен стаж, дори такъв в производството.
Затова и написах, че може да започнеш, защото Луната У7- назованото място, е в сходящ хармоничен аспект с Марс У3 в 7д, а Марс от своя страна е в хармоничен аспект със Сатурн У1

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3922 -: Август 08, 2015, 09:15:11 pm »
Ако търсиш в София, може да те огрее за някое денонощно магазинче за Алкохол и цигари. Ама смените са по 12, 15 часа. Не е много весело, като добавим и криминалните моменти  :57:. Може и в денонощен Събуей(ама като им чуеш заплатите и ще помислиш, че не е работа, а е гавра). Без опит на хубаво място е трудно да се наместиш. Been there, done that  :)
Кофти реалност.  :012: На такава смяна няма да работя за жълти стотинки.
Ще видя за нещо почасово да го съчетая с лекциите може би.

Purple

• Full Member
  • Публикации: 137
« Отговор #3923 -: Август 08, 2015, 09:18:56 pm »
Кофти реалност.  :012: На такава смяна няма да работя за жълти стотинки.
Ще видя за нещо почасово да го съчетая с лекциите може би.
Ами, не тръгвай с големите кошници  :57:  Масово в магазини и заведения се работи по 10-12 часа. Ако си студент ще е трудна работа, но винаги можеш да убиваш времето с учене/четене(ако работата не е динамична, разбира се). Тъй, тъй - знаеш ли колко 12-часови смени съм оползотворила в четене  :012: (повече от необходимото).
"In life we will die over and over again, until the day that we can walk the earth with only our immortality left. "

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3924 -: Август 09, 2015, 08:13:54 am »
Отивам в Англия да работя на 1200 паунда минимална заплата.  :012:
12-часови смени ама нали не 5 пъти в седмицата? Иначе по - става ако са 3,4. Мисля, че по закон нямат право да те назначават за над 40 часа седмично?
Иначе, да, в София търся.
В повечето магазини са ми казвали 2 нощи подред работиш, после почиваш два дена и пак така. Едва ли биха рискували да накарат някого да работи почти цяла седмица без прекъсване само през нощта.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #3925 -: Август 09, 2015, 01:43:48 pm »
Макар въпросът да не е за това, по картата излиза, че съвсем скоро може да се съберат под един покрив и може да узаконят връзката, а след това ще направят бебето. И това е най-удачния вариант- детето има нужда от двама родители, от храна и любов, а не от пълни банкови сметки, което също не е сигурно никога, понеже и банките фалират.  :)

Искам да дам ОВ за този хорар. Всичко се оплеска :) Разделихме се  ??? Няма да има нито бебе, нито нищо  :'(

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #3926 -: Август 09, 2015, 01:50:02 pm »
vermm, аз нещо не разбирам. Питаш за някаква жена, а даваш ОВ за себе си. Че питай директно за когото е, какво лошо има.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #3927 -: Август 09, 2015, 01:55:41 pm »
vermm, аз нещо не разбирам. Питаш за някаква жена, а даваш ОВ за себе си. Че питай директно за когото е, какво лошо има.

Аз не го правя за да крия нещо. Вече втора забележка получих за това :) Просто така според мен става по-ясно. Като питам за друг  казвам приятел/ка и т.н.  :d030:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #3928 -: Август 09, 2015, 01:56:47 pm »
Аз не го правя за да крия нещо. Вече втора забележка получих за това :) Просто така според мен става по-ясно. Като питам за друг  казвам приятел/ка и т.н.  :d030:
Давай направо  :-*
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3929 -: Август 09, 2015, 04:52:31 pm »
Искам да дам ОВ за този хорар. Всичко се оплеска :) Разделихме се  ??? Няма да има нито бебе, нито нищо  :'(
В това отношение гаранция няма никъде- дали пича ще я зареже или тя него, трябва да се мисли положително, а не като в приказката за нероден Петко. Питащата как е психически и с нервите- струва ми се лабилна, с ретро Нептун У1 в 12д и с ретро Уран, заключен в 1д.
Питащата с Нептун у1 в 12д е неискрена- задава въпрос от името на уж друга жена, а то въпросът си е неин...