Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584511 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Общи хорари
« Отговор #4275 -: Септември 21, 2015, 04:06:04 pm »
Към Веско:

Има ли възможност да се завърнеш към предишно раб. място? Здраве и лични средства имат един и същ управител т.е.- имаш работа- имаш и пари за лечение.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4276 -: Септември 21, 2015, 04:47:23 pm »
Към Веско:

Има ли възможност да се завърнеш към предишно раб. място? Здраве и лични средства имат един и същ управител т.е.- имаш работа- имаш и пари за лечение.
Не знам, честно казано. На предишното работно място работих вече 2 пъти, едва ли ще позволят да се завърна за 3 път.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4277 -: Септември 22, 2015, 01:21:00 am »
У. ще ме потърси ли до два месеца да си изясним отношенията?
По-вероятно е ти да го потърсиш- Луната У3 ще извърши тригон с Марс У1 за него в твоя 5д, но изясняване на отношенията едва ли ще се стигне или няма да си удовлетворена от изясняването- последен неин аспект е квадрат със Слънцето в 5д- харесваш го, но имаш високи изисквания относно чувствата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4278 -: Септември 22, 2015, 01:38:41 am »
Ще бъде ли добро финансовото ми състояние до края на ноември?
В момента имам затруднения, понеже нямам никакви постъпления, а снощи ми падна една пломба на зъб и ще се наложи утре да ходя да ми я слагат.
Меркурий У2, У6 в 6д е ретро, в заключен знак, чийто доспозитор е твоя У1, може би ще имаш затруднения по отношение на печеленето на пари чрез работа, за връщане на стара работа едва ли- Меркурий У2, У6 преди да стане ретро така и не успява да догони Венера У1.
Последен аспект на Луната в 8д е квадрат със Слънцето в 6д- може би ще похарчиш дребни пари за здравето.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4279 -: Септември 22, 2015, 06:51:23 am »
Благодаря много, akruks!

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4280 -: Септември 22, 2015, 08:47:31 am »
И аз ти благодаря, akruks

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4281 -: Септември 22, 2015, 04:10:53 pm »
Работа ще си намериш, но не особено добре заплатена, т.е. не според твоите очаквания /не знам какво разбирате под "добре платена" работа, всеки има различни виждания по този въпрос/.

Впоследствие може и да предоговориш заплащането, но актуализацията на заплатата може да се забави.

Радвай се, че не си в провинцията - тук масово се търсят само нискоквалифицирани кадри.  :o
ОВ: Бях почнала работа, но условията за работа и въпросната колежка - управител на смяна не ми допаднаха изобщо и напуснах след два работни дни... Нещо, което не е обичайно за мен...  ??? Акрукс, дано се окажеш права, че ще работя в банкова институция или в юрисдикцията...

WhiteRose

• Full Member
« Отговор #4282 -: Септември 22, 2015, 05:06:33 pm »
Преди време си бях направила един хорар да се упражнявам в тълкуването. Дали до края на 2016г. ще пътувам в чужбина?

Моят сигнификатор е Венера (ретроградна) и ко - сигнификатор луна. Сигнификатор на тематиката е меркурий и ко-сигнификатор Юпитер.
Ретроградна Венера е в съвпад с Меркурий и Юпитер.Преди да смени знака си Луната ще направи секстил с Юпитер и квинконция със Сатурн.Сатурн във 2ри дом образува квадрат с Юпитер и Меркурий(разпадащ се квадрат с мерк), това показва, че може да имам някакви финансови затруднения. Възможно е пътуване, но то ще е свързано сигурно с финансови притеснения.
Може ли за вашето мнение по хорара.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4283 -: Септември 22, 2015, 06:02:01 pm »
Преди време си бях направила един хорар да се упражнявам в тълкуването. Дали до края на 2016г. ще пътувам в чужбина?

Моят сигнификатор е Венера (ретроградна) и ко - сигнификатор луна. Сигнификатор на тематиката е меркурий и ко-сигнификатор Юпитер.
Ретроградна Венера е в съвпад с Меркурий и Юпитер.Преди да смени знака си Луната ще направи секстил с Юпитер и квинконция със Сатурн.Сатурн във 2ри дом образува квадрат с Юпитер и Меркурий(разпадащ се квадрат с мерк), това показва, че може да имам някакви финансови затруднения. Възможно е пътуване, но то ще е свързано сигурно с финансови притеснения.
Може ли за вашето мнение по хорара.
Хубаво е, че си запазила картата, понеже и аз бях питала същото, но като видях, че няма да ме огрее и изтрих картата- няма да мога да си дам ОВ  :D
От написаното- Венера не е в съвпад с Меркурий, а с Юпитер е в разходящ съвпад. Когато стане директна, Юпитер вече ще е в друг знак. Венера У1 няма връзка с Мерка У9, Луната е в разходящ квадрат с него, последен аспект на Луната у10  е секстил с Юпитер У3, съУ6 в 11д- пътуванията ти ще са свързани с работата и в компанията на приятели/ки.
Сатурн У4, 5 във 2д показва строго фиксиран разчет на финансите, Венера У1 е извършила квадрат с него, може би си се охарчила покрай дом, семейство, дете

WhiteRose

• Full Member
« Отговор #4284 -: Септември 22, 2015, 06:06:12 pm »
Благодаря ти Акрукс за подробното тълкуване.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4285 -: Септември 23, 2015, 03:35:30 pm »
Здравейте нова съм в този форум, може ли да пусна един  хорар с въпрос?
Въпросът е ще срещна ли лицето Х?
Има отделна тема за любовни хорари.
Питаш дали случайно ще срещнеш Х. или друг вид среща, не си уточнила имате ли отношения с Х, от какво естество са?

WhiteRose

• Full Member
« Отговор #4286 -: Септември 23, 2015, 06:38:20 pm »
До 6 месеца ще имам ли осезаем за мен напредък с испанския. Преди две години ходих на частни уроци и се занимавах, после, когато започнах работа го изоставих. Аз съм представена от венера в 10ти, ретроградния меркурий на асцендента сигурно показва завръщане към старо занимание. Тематиката на въпроса е представена от слънце в дева в 12ти. Няма аспект между слънцето и венера. Но има положит аспект между Луната и Слънцето. Сигурно показва, че ще напредна, ако общувам с чужденци, вместо да си правя упражнения самостоятелно.
Може ли и за вашето мнение по хорара.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4287 -: Септември 23, 2015, 07:48:50 pm »
Здравейте нова съм в този форум, може ли да пусна един  хорар с въпрос?
Въпросът е ще срещна ли лицето Х?
Х. е представен от Венера в твоя 9д- вижда се, че е далеко от теб. Луната У3 за него е извършила съвпад с Плутон У1 за теб, което показва, че те е срещнал напреди, а понеже Плутон е ретрограден е възможно отново да те срещне. Венера У1 за него е била ретроградна, когато е извършила съвпад с Марс У1 за теб, което показва също, че ще има връщане от негова страна към теб. Луната обаче е без курс, последния неин аспект е квадрат с Уран У4 за теб, но пък Венера У1, У6 за него е в тригон с Уран- дали не обмисля работа в твоята държава- на него му предтои промяна на населеното място- Слънцето У4 за него е в последната секунда на знака.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4288 -: Септември 23, 2015, 07:51:28 pm »
До 6 месеца ще имам ли осезаем за мен напредък с испанския.

Мисля, че може да има напредък при определени условия, например ако смениш преподавателя или начина/системата на обучение.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #4289 -: Септември 23, 2015, 07:57:18 pm »
До 6 месеца ще имам ли осезаем за мен напредък с испанския. Преди две години ходих на частни уроци и се занимавах, после, когато започнах работа го изоставих. Аз съм представена от венера в 10ти, ретроградния меркурий на асцендента сигурно показва завръщане към старо занимание. Тематиката на въпроса е представена от слънце в дева в 12ти. Няма аспект между слънцето и венера. Но има положит аспект между Луната и Слънцето. Сигурно показва, че ще напредна, ако общувам с чужденци, вместо да си правя упражнения самостоятелно.
Може ли и за вашето мнение по хорара.
Ей, ама как си нацелила ретро Мерка У9 на АСЦ- връщане към изучаване на чужд език?
По каква причина поставяш Слънцето за сигнификатор на въпроса, като си е по Меркурий У9, който е извършил хармоничен аспект с Венера У1 и е ретро, което пък показва връщане назад към този вид чужд език. Може да се включи и 3д, а Луната е извършила хармоничен аспект с Юпитер У3, в картата е без курс- не предстои нищо ново да се случи, освен да си опресниш знанията по ретро Мерка- за напредък може да питаш, след като си възвърнеш нивото, до което си била стигнала преди.  :)