Автор Тема: Прогресивни ли сме наистина  (Прочетена 26167 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Прогресивни ли сме наистина
« Отговор #75 -: Юни 17, 2014, 10:41:42 pm »
И аз пак с въпрос-как се отразява възврата на пр.Луна?

стр 61, на руски

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4576
« Отговор #76 -: Юни 17, 2014, 11:31:38 pm »
Оф,ако само с прахосмукачка мина-добре,ама се тревожа да не взема да запиша курс по счетоводство и да лъскам джамове.Иначе про Луна в Телец е най-коварната и дебела Луна!Треперете от ужас момичета,мерете се по 5 пъти на ден със шивашки метър,защото се помпите дори от невидими кебапчета!Най-страшната Луна,мерете се,не спете! :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #77 -: Юни 17, 2014, 11:43:51 pm »
Треперете от ужас момичета,мерете се по 5 пъти на ден със шивашки метър,защото се помпите дори от невидими кебапчета!

А с прогресивна Луна в Скорпион по тази логика следва да се подхожда с особено внимание към летящи невидими... кебапчета, че току виж станала някоя интересна работа.  :012:

Те са навсякъде - виждам ги във въздуха, в астрала, в акашата... дори след като си затворя очите!  ;D :97:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4576
« Отговор #78 -: Юни 17, 2014, 11:50:29 pm »
ЛИЛИ,ти пък къде заби,тц тц тълкуваш превратно по индийска кама астрология,аз говоря буквално-кулинарен ефект/дефект,а не кой е крайъгълния камък на Шиш Махал. :57:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #79 -: Юни 18, 2014, 12:38:33 am »
Аз съм с пр луна в телец, полагам огромни усилия да кача някой грам
И не, и не
Така че...правилото е, че няма правила
Може би ако правеше аспект към асц, щеше да има някакво влияние, кой знае

Happy58

• Гост
« Отговор #80 -: Юни 18, 2014, 08:55:35 am »
Аз съм с пр луна в телец, полагам огромни усилия да кача някой грам
И не, и не
Така че...правилото е, че няма правила
Може би ако правеше аспект към асц, щеше да има някакво влияние, кой знае

и аз не си спомням такива проявления по времето й в Телец  ??? - по това време имах мераци за печелене на пари :)

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #81 -: Юни 18, 2014, 09:14:57 am »
Оф,ако само с прахосмукачка мина-добре,ама се тревожа да не взема да запиша курс по счетоводство и да лъскам джамове.Иначе про Луна в Телец е най-коварната и дебела Луна!Треперете от ужас момичета,мерете се по 5 пъти на ден със шивашки метър,защото се помпите дори от невидими кебапчета!Най-страшната Луна,мерете се,не спете! :012:
Хахахахахахха  Много точно казано Ребека.  :clap: :57: :57: При мен е по същия начин. Изневиделица станах едно кюфте и защото съм тапа , много ми личат 4-5 кг отгоре.  :012: :012: Сега ям само салати и супички, тук там месо.  :012:

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #82 -: Юли 11, 2014, 09:25:55 pm »
В грешка съм била-прогресивна Луна Скорпион.  ;D квадрат Юпитер. Сега какво ще правим?

Влизай в манастир, щото иначе може да стане страшно  :57:...
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #83 -: Юли 11, 2014, 11:38:15 pm »
В грешка съм била-прогресивна Луна Скорпион.  ;D квадрат Юпитер. Сега какво ще правим?

Ескурзионно летуване с BMW 319 кабрио ,ама ще се бръкнеш ти да платиш ,не ....рицарят. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #84 -: Юли 11, 2014, 11:46:24 pm »
Ти попита " Какво ще правим/ш?!? , а не "Какво няма да ти/ми хареса? "  :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #85 -: Юли 16, 2014, 07:59:04 pm »
Аз усетих рязко преминаването на прогр.Луна в Овен, като излизане от блато на чист въздух беше. Една година по-късно имам червени дрехи в гардероба за пръв път в живота, и освен това ги нося редовно. Даже имам и червени обувки, е, само кецове засега... но това ми дава идея! И на други шарени цветове налитам след мишия период.

Друго, оптимизмът не ме пуска. Ако не беше огнена прогресия, да съм на дъното сигурно. Също, искам кариера (това аз ли го казах?!), искам да се доказвам, да получа признание и при това веднага!  И той по съвсем егоцентрични мотиви.  :012: Много са ми интересни овчите прогресии, за първи път ги преживявам осъзнато и пълноценно. И Слънцето се нахендри там. А когато това стана, ми дойде идеята, че искам да съм си себе си (как по-рано не ми е хрумнало) и така подготви сатурновия възврат тази идея, че камък връз камък не остана.

На овчата прогресна Луна само не и харесвам дебелеенето. В Риби свалих много, а в Овен... и не е от вЪлната само визуално. Ако не овладея положението, в Телец ще сменям кошарата за по-широка. Тогава и Юпитер ще отиде на АЦ. Ще си живея щастлива, доволна и дебела.

Smarta

• Hero Member
« Отговор #86 -: Юли 16, 2014, 09:00:51 pm »
Вече е в 8-ми.

Smarta

• Hero Member
« Отговор #87 -: Юли 16, 2014, 10:27:53 pm »
Еххе щом дори в 8 носи оптимизъм  :) При мен по-голямата част от Овен е в 12 дом и се бях шашнала, че пак ще е същата бира, но Овен не е Риби, било то и 12 дом  ;D
Съвършено вярно!

Smarta

• Hero Member
« Отговор #88 -: Юли 17, 2014, 10:29:56 am »
Марс ми е убит във Везни. Но да, добре че дойде огънче, че на мен постоянно ми липсва. Не знам като излезе от Овен, дали ще задържа нещо от оптимизма.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #89 -: Юли 17, 2014, 02:11:09 pm »
Прогресивна Луна в Овен не съм я запомнила като конфликтен период. Това бяха най-безгрижните години в живота ми, бях редовна студентка. Учех, запознавах се с нови хора, създавах приятелства, имаше краткотрайни авантюрки, позволих си някои сексуални свободи... Доста ярък и запомнящ се период в живота ми, но без конфликтна настройка. По принцип тенденция към конфликти нямам, освен ако не видя, че отсрещният е започнал много да наглее, а това се случва често - обикновено хората  злоупотребяват с моето търпение.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui