Късметлии са тия, дето и по тропикал, и по сидерал им остава в ъглов дом или в тригонален спрямо изгряващия знак. С моя уж петодомен стелиум и ъглов Юпитер съм тотално прецакана като се отчете с прецесия. :012:
Сега с транзитен Юпитер в знака на МС и през 10 дом - повече от година официално безработна, без социални контакти, в изолация от външния свят. А някой би казал, че Юпитер през МС трябва бележи кулминация в кариерата, нови възможности. През 2004 година имах такъв транзит и се случи нещо подобно - очи пълни, ръце празни. Бях тръгнала с голямата кошница /след лъжливи обещания/ и много бързо се приземих по з-ник. А миналата година в повече ми дойдоха активностите и свръхнатоварването, транзитът на Юпитер просто е възстановил баланса - имах нужда от отмора, да си презаредя батериите в по-спокойна и ненапрягаща обстановка, без негативизъм наоколо и без да опъвам каиша като "бурлаки на Волге".
Тази година отчитам и някои "дарове" по Юпитер, свързани с нови социални/професионални контакти, но за тях сама съм се постарала, действах упорито и целенасочено и накрая резултатът дойде. Определено не беше нещо получено даром и без усилия, но този път отчитам възвръщаемост.