Съни и Рени, интересни работи сте ми написали. Опитвам се да си отгатвам съдбата, а това не е много правилно. По-добре е да я насочвам чрез въображението си. В последно време, когато гледам карта, винаги гледам едновременно транзита на Сатурн, на Юпитер и прогресията на Луната, все едно са вързани с въженца. Разбира се, гледам и другите транзити и прогресии, но когато няма тежки аспекти и точни прогресии, това ми казва достатъчно. Все едно съдбата облекчава по тоя начин трудните транзити, много често го виждам - Сатурн на важни точки, и Юпитер също.
Сега Сатурн е в 3. Трябва да се разпиша в другата тема, защото си мислех, че е безобиден транзит. Той ми довлече неудържимо желание за изучаване на трудни и задълбочени области. Едната е психологията (мойта си специалност), в която задълбавам още, вече по друг начин от преди, другата е окултни и езотерични неща (включвам и астрологията), с които също се занимавам от много отдавна. Скоро Юпитер ще отиде в 12, а Сатурн ще си остане в 3, мисля че пикът на мойто четене и преживяване още не е дошъл. 3-домният Юпитер в тоя живот се не начете! Това задълбочаване ми се отразява и на методите на работа (6, където е Слънцето).
Ще бъде интересно, защото предстои квадрат на Сатурн към Слънцето (тия са ми тежки), когато Юпитер е в 12, и после когато Сатурн стигне ИЦ, Юпитер ще е на АЦ. С прогресивната в 8. Преди това по едно време ще стане голям огнен тригон. Рени има похвална памет, Юпитер като влезе в Лъв, ще направи опозиция на Луната и Меркурий У/АЦ, но той ще е още в 11. Те рожденно си имат квадрат, та знаят какво е да прекаляваш. После в 12 от Дева ще направи опозиция на Слънцето. И те тека.
ПП. С Юпитер У/ДЦ, ИЦ и Слънце възможна ли е раздяла с партньор и дом през 12 или пък страх от раздяла?