При мен в момента транзитния Юпитер съвпада със Сатурн в 12 дом. Ами май нищо няма да ми донесе, защото всячески саботирам възможностите си за успех и развитие, не ги искам. Знам, че с каквото и да се захвана ще бъде успешно. Но се питам постоянно - за какво ми е? / Юпитер по натал съвпада с купсидата на 12-и дом. Там ли да го броя в крайна сметка?/
Ами този транзит на Юпитер през 12 дом ми е един такъв тежичък. Много неща загубих, наистина много
и странното е, че дори доброволно стана. Освободих се от отъждествяването с успеха, от много хора, от това да съм слаба и да позволявам на други хора да управляват живота ми. Зарязах това, което градих ... може би 12 години. Чувствам се гола като пушка, но много силна!!!
Добрата новина е, че ми предстои съвпад на Юпитер със Слънцето и Асцендента съвсем скоро, а после както са ми наредени в 1-ви дом ще има съвпади с Меркурий, Венера и Плутон. Направо нов живот!
Сега не искам никакви успехи, нищо ново, но се усещам в подготовка. Не искам да се виждам с никого, нищо не правя, мотая се, губя си времето, слушам музика, но си възвърнах вътрешния баланс и съм силна като скала. Разбрах, че всичко идва отвътре и външните събития и случки са ми носили само повърхностно самочувствие и чувство за щастие. 12-и дом, какво да го говорим