Ако някой има желание да ми погадае, ще съм признателна.
За солара 2013 мога да дам обратна връзка. В интерес на истината имах по-големи очаквания спрямо тоя солар и годината като цяло.
В солара 2014 ме притеснява сол. АС в 12 дом в съвпад с Уран, както и квадратурата на Сатурн към Луна и Венера в 4 сол. дом.
Уран натално не ти е зле поставен, излишно е чак толкова да се приетсняваш, според мен. Нещо повече уран участва в голям воден тригон и то-с управителят на 3 включен, на 9-луна, марс-стария управител на асцендента.Тоест в тези теми-пътуване, роднини-съд, чужбина, ти имаш натално заложен успех. Дори натално- сатурн/макар и комплицирано поставен/ си има тригон със слънцето-диспозитора му.
Уран откъм 12 си е "пробуденият революционер", дремещото несъзнателно неудовлетворение от статуквото, или условията, сега може да бъде по-конкретно и с поглед върху решения, идеи. И това е нов начин на мислене, възприемане, има тригон с меркурий на революцията. Водолей ти е вмъкнат знак в 3 рожд. дом /нещата свързани с роднини, сатурн управляващ 3 дом също е включен в 9 рожден., ха, тук се сещам, че като че ли е възможно да те занимават юридически проблеми, сатурн минава през асцендента. Тоест в някакъв момент това е заложено да се случи -една от темите и значинеята на 3/9 рожденни особености при теб.
Уран може да наложи размествания в междуроднинските връзки, не точно и само в дома ти, и квартирата.
Освен това юпитер, управител на 2 е в 9 /8 домове и той затваря големият тригон с уран и-марс /натално/. ,както и ,меркруий-годишен, Който ти е у-л на МЦ. Дори и да има внезапности, ти си защитена през годината с късмет, ще ти върви-Екзалтирал юпитер,близо до рождената луна с тригон от меркурий-на мястото на трона на Ю.
Нептун и меркурий имат рожден тригон от 1 и 5 дом, сега си съвпадат върху марс, управител на 5. Е, няма да е сушав любовния живот
Уран е донякъде и събития с международен, държавен характер, внезапностите може да се отразят на твоето обкържение и роднини.
За сатурн-квадрата, който визираш, нали щом в радикса го няма, годишната тема не може да случи коренно нови съдбовни неща. Може да е лека стагнация, в указаните области. Аз бих заложила на тригона луна, венера-марс /любов/
И ще си в лична година 1, което си е период на лична сила, усещане за свободна воля, без чувството на на неприятно внимание на съдбата към живота ти. Само-трябва да проявиш активност, и да имаш концепция-какво искш, как да действаш, за да го получиш. :08: Да бъдеш лидер в живота си през годината.
Нещо, с което би могла да се бориш, макар да е трудно е песимизма на сатурн, липсата на вяра в в добрия шанс-заради управлението му на 3 рожд. дом в 9 дом, и сега-транзитиращ асцендента и първи дом.