Добре, който иска минали, който иска бъдещи
Сега ще потърся дали има.
Имало такава тема http://astra.la/forum/index.php?topic=190.0
http://astra.la/forum/index.php?topic=285.0
Да оставя тази тема само за бъдещи събития?
мернах тия дни интересна тема от Сатен, ама гледам изчезнала, току мислех да напиша, че можем да публикуваме моя, на Папи и Лила соларите и да затворим темата :012:
а, сега по същество:
миналогодишен солар (да се повторя, че не вярвам в тая "техника")
след месец и половина влиза в сила новият ми солар, макар до сега да се е проявявал авансово, този път прави изключение или пак аз грешно разчитам
та, моля за странично безпристрастно мнение, ако и който има възможност и желание
-------------------------------------------
след месец и половина влиза в сила новият ми солар, макар до сега да се е проявявал авансово, този път прави изключение или пак аз грешно разчитам
та, моля за странично безпристрастно мнение, ако и който има възможност и желание
Хайде да се пробвам.
От където и да го погледна все на любов. Сол. Асд. В 7, а сол управител Луна в 5 сол. Дом на любовните връзки. Там е и Сатурн, може да дава спънки и изпитания. Сол. Слънце на DC. Също сол К5 на наталния MC, пак за любов говори.
Марс в сол. 8 дом повишена сексуалност в/у натална Венера.
Нещо неочаквано в работата като че ли с чужбина или чужденци сол. Уран е в МС- съвпад с 3 натален дом, нещо с документи може да е, а управителя Нептун в 9 сол. дом.
-----------------------------------------------------------------
Соларен асценден пада в 7 натален дом - това дава акцент върху връзките. Считам, че4 натоварения 5 соларен показва, че става въпрос наистина от връзки от интимно естество като лайтмотив през настоящата соларна година, а не за някакви други неща. Соларната венера съвпада с нодалната ос - това може да е някаква кармична връзка. СОларния марс, добре поставен в 8 дом, съвпад натална венера, пак за това говори и според мен. Със самото Слънце в седми, струва ми се, че те чака щастие по отношение на тези работи. rolleyes11 Хубав солар ми се вижда. tonguewag1
-----------------------------------------------------------------------------
аброуд аз обичам кардиналните солари. няма да е скучно. и едва ли ще е затлачено. как си със здравето? препоръчвам пътешествия, много, за да не ти щукне да се заседяваш в болници. в топли места, с климат, подходящ за белите дробове smile3. за мъжовете май вече са писали.
---------------------------------------------------------------------------------
Сол.Асц.Рак в 7 нат. с диспоситор сол.Луна Стрелец в 5 сол-12 нат.
годината ще започне с кардинални промени в бизнес и лични взаимоотношения,ще е емоционално наситена,освен да завържеш някоя тайна връзка,щот с явните имаш проблем
неработещ хороскоп,та ако може скришом,безшумно да я отпочнеш,да не се разчуе,че е проработил хороскопа ти music
сол венера и тя в стрелец точно върху слв на асц.,ако се влюбиш,то ще новият урок за усвояване - да разчупиш малко консервната кутия и прогр.луна ти се е хакнала върху нат.слв.
у8 там ще са промените криза, секс, власт, наследство, операции и от понеделник до петък - работа,работа,работа,в събота - почиваш и в неделя-кремация,в понеделник- - възкръс за още работа,работа,работа - щот си козирог и обичаш да те товарят wink1
уф, требва да тръгвам,довечера ще продължа- бай
тъй,тъй, ако не е тайна -може и с чужденец или друговерец
диспозитора на сол.асц.рак е в 12 нат.,сол.мс в риби в 3 може да е пътуване по работа,но е важно да се отработи сол.марс върху венера,сол К5 върху урана/диспозитор на нат.венера/юпитер съвпад,щото те засяга лично,няма кой друг да изпие тази чаша
С кардинален Асцендент и променлив IC ,годината ще започне активно,но крайнитят резултат ще зависи от др.хора, емоц. подход към нещата ще те правят раздразнителна и припряна,необходимо е да проявиш търпимост,, дългосрочните планове и дела може да се променят. Плановете често се отклоняват от замисленото. Необходима е гъвкавост, екипност,съдружие wink1
възможни са грижи за родител,майката,предвид акцента сол.асц.рак,луна в 12 нат. или пък ти самата да имаш някакъв здравословен проблем ,не е задължително физически и жена или човек от близкото обкръжение да ти помогне да го преодолееш с неочаквана подкрепа,любовта има много измерения, wink1
планети в 12 дом или в асп.към у12 винаги те закрилят в тежки моменти,по неведом начин smile3
сол.юпитер в 6 дом ,11 сол.като тръгне директно или ще даде пътуване или успех в работата,но винаги променено ежедневие с позитивни емоции
сега солара с сол.асц.в 7 и сол.слънце на сол.дсц. и върху нат.У7 намеква за узаконяване на връзка,или нова дълготрайна такава, в козирог, но си трябва подтвърждения и от др.техники
др. вариант е смяна на местоживеенето - буквално,или чрез пътуване или дълъг престой в чужбина
--------------------------------------------------------------------------------------
Аброуд, горе-доле, нещата които виждам се припокриват с това казаното от другите момичета. Поради точния съвпад на Венерата и Марса, предполагам че на рождения си ден ще имаш хубави преживявания или в рамките на няколко дни от него - интимни smile3. Ще имаш желание за обвързване, акцентът ще пада върху партньорствата. Пътувания краткотрайни по бизнес и работа. Но по принцип Луна съвпад Нептун в 12 дом ме притеснява, защото много от желанията ти може да си останат в сферата на мечтите. Надявам се да успееш да постигнеш плановете си и ще стискам палци.
----------------------------------------------------------------------------------------
От всичко прогнозирано, и не само в цитатите, а и от други - нищо не се валидизира
освен, вметката на Дияна за многото пътувания и това на Дейзи за илюзорните, но нереализирани очаквания
нищо повече
проблемът, обаче произтича и от това, че не само солара сочи към тия работи през изминалата година :012: