Предстоящите транзити на Плутон към твоя Рачешки стелиум,дори и натално да са в тригон предвещава период с доста изпитания или поне ти престои да променяш кардинално вижданията си по темите на планетите там.Той (асц Скр и Плутон там) съвсем отговаря на човека,от който ще дойдат тези събития,но това ще допринесе и за твоето лично израстване по 9Д.Той има Марс в 7Д,заточен,което се връзва с с твоя асц Скр.
Не ми харесва квадратът Нептун към негов Юпитер.Той ще смята,че го мамиш или имаш резерви.Този ваш аспект може да го подхлъзне към алкохол или хазарт.
Негов Юпитер квадрат твоя Венера-ще смяташ,че прави разходи,които не са по възможностите му и е много високопарен.От друга страна неговият изстрадал ретро Сатурн в 4Д,ще ти засвидетелства стабилност,вярност и лоялност,от което твоята Венерка ще се чувства на сигурно място.Марсът му в дева изглежда,че също предано ще се грижи за Твоята Венера и заедно бихте постигнали благополучие в общите цели с тези два земни марса в 10/6Д.
Към опасния съвпад твой Сатурн с Негови Нептун/Уран и опозицията към 9Д мисля,че имате достатъчно хармонични,обходни пътища,за да се справите.
Според мен,ако ти предлага сериозни неща като брак няма да съжаляваш,ако приемеш.Марсът му У1 е 10тодомен и получава само добри синастрични аспекти-мисля,че имате добро бъдеще